Arama sonuçları: *

1. G

Kaliteli masa vantilatörü

arkadaşlar benim masa vantilatörüm vardı ama bozuldu elim terlemesin diye masa vantilatörü bakıyorum kaliteli bir şey önerebilir misiniz
  2. G

Forumdan kimi banlardınız?

kimseyi banlamazdım düşmanım yok nefsimle kapışıyorum
  3. G

Minecraft yapay zeka

adamlar yapay zeka minecraft yapalım derken sizofrencraft yapmışlar iki dk oynuyorum beynim eridi
  4. G

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

anadolu yakasına mı açıcak avrupa yakasına mı kaç şube olucak
  5. G

team speak ile teamspeak 3 hangisini indiricem

team speak ile teamspeak 3 hangisini indiricem
  6. G

Yeni evcil hayvanım alvin 🐿️

sanırsam cezası felan vardı 6 5 bin tl evde beslemenin ama yanlışta olabilir
  7. G

Yeni evcil hayvanım alvin 🐿️

hocam siz onu doğaya salın yakın zamanda cebinize sıkıntı çıkarır 🥶
  8. G

SONUNDA HAYALİMDEKİ SİSTEME SAHİP OLDUM

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah hocam
  9. G

4060 CS2 düşük performans

yeniden oynatma açık mı alt z basıp bakın
  10. G

Acil Doğum Günü Hediyesi Önerisi

lan bugünde benim abimin doğum günü :D
  11. G

apple watchta düşme algılamayı açmak lazım mı ?

apple watch düşme algılama ve hareketsiz kalınca ambulansı arama seçeneği yanlış çalıştığı oluyor mu uygulamada yazılımsal bir hata olup ambulans çağırma durumu olabiliyor mu yoksa çok kesin olarak hareketsiz oldugunda mı ambulans çağırma durumu oluyor ?
  12. G

fazla düşünmenin çözümü nedir ?

fazla düşünüyorum ama iyi yönde değil kötü yönde bu anksiyete hiç geçmiyor çocukluğumdan beri var hep kötü senaryoyu düşünme olayı eğer ki atlatan varsa bunu nasıl atlattı ?
  13. G

sokak köpeği problemi

uyutma desen çok pahalı barınak desen yeteri kadar yok kısırlaştırmada ucuz bişey değil vallaha gördüğüm en kötü problemlerden biri olabilir gerçekten de öldürmekten başka bir yolu yok gibi ne bileyim hiç köpeğim yok kuşum var 2 tane ama ister istemez vicdanım el vermedi ama sonra küçücük...
  14. G

sokak köpeği problemi

bi tane yorum görmüştüm çine pazarlayalım diye o konu hakkında ne düşünüyorsunuz gerçi yol aynı tarafa çıkıyor çinlilere gidiyorsa ne olacağı belli ama
  15. G

sokak köpeği problemi

twitterda çok fazla sokak köpeği tweeti gördüm ben zamanında 18 19 köpekle gittiğim zamanları hatırlıyorum tırsa tırsa itlaf olayı da ne bileyim çok acımasızca gibi geliyor ama barınak olayı da öyle aman aman işlemiyor bu konuda çözüm gerçekten itlaf mı ? başka bir çözüm olabilir mi yoksa çoğu...
  16. G

Seçiminizi yapın ...

ben konsolu pek sevemesemde ps5 her konuda daha iyi
  17. G

AMAZON VE ASUS MAĞDURİYETİ

thh başvurun uzun süreç ama hakkınızı alın
  18. G

temiz bir bağış yapabileceğim hangi yardım kuruluşları var

e devlette gözüküyor mu
  19. G

temiz bir bağış yapabileceğim hangi yardım kuruluşları var

cahilliğime verin temiz bir bağış yapabileceğim hangi kuruluşlar vardır bilmiyorum da
  20. G

santo domingo dan apple kimliğim çalınacaktı!

vallaha hiç beklenmeyen bir anda gelince dedim noluyo aw
Top Bottom