Arama sonuçları: *

1. G

Son 2 yıl ıcınde basımda gelen olayları anlattım lütfen okuyun ve yorum yapın ihtiyacim var gerçekten

inş hayatında mutluluklar olur istediğin okulda iyi bir zaman geçirirsin her şey sabredince düzeliyor dediğim gibi bir sıkıntın olursa paylaşabileceğin biri yoksa bana yazabilirsin her zaman yardım ederim
  2. G

Son 2 yıl ıcınde basımda gelen olayları anlattım lütfen okuyun ve yorum yapın ihtiyacim var gerçekten

merhaba knk öncelikle bu yaşadığın şeyler için geçmiş olsun bende buna benzer çok şey yaşadım 9. cu sınıfta 3 okul değiştirdim ve gittiğim 2 okulda da hep kimseye bulaşmayan kişilerle uğraşıyorlar özellikle yapmmadığım şeyler hakkında adımın çıkmasımı yoksa namusuma etikklerimi yada dağ...
  3. G

adımı karalamaya çalışan eski sevgilimi rezil ettim

knk sanırım sen beni erkek sandın ben kızım
  4. G

Kimlik bilgilerim çalındı ne yapmalıyım

knk hangi hesaplara bakmış onu bile bulurlar
  5. G

knk dediği gibi panel kullanmış şuan küçücük çocuklarının elinde bile var para karşılığında yapılıyor sen şuan şikayet etsen panel kullandı ve tc bilgilerini gizliden öğrendiği için büyük ceza alır ama sanırım para cezası olur oda sen geç olmadan polise git seni korkutmak istemem ama yoksa...
  6. G

adımı karalamaya çalışan eski sevgilimi rezil ettim

merhaba arkadaşlar ben eski sevgilim le 1 buçuk ay önce ayrıldım ve geçen günlerde karşılaştık ondan 1 gün sonra priv hesabıma istek atmış görmezden geldim 1 buçuk hafta sonra soru işareti attım neden istek attı diye ve bana helal lik almak için dedi bende etmiyorum helal dedim ve birden bana...
  7. G

knk bilgilerini panelden bulmuş şuan bu panel dediğim 12 yaşındaki veletler de var yani çok kolay bir şey sadece telefon numarası üzerinden de her şeyini bulabiliyor ama sana kimlik bilgilerinin fotosunu attı mı belki yalan söylüyor korkutmaya çalışıyor olabilir polise versen her şeyin en...
  8. G

sevgilime lego alcam ne alayım

knk bence sürekli yanında taşıyacağı şeyleri sürekli gözünün önünde duracak şey al mesela saat en basiti baktıkça sürekli seni hatırlasın yada bir parfüm kokladıkça seni hatırlasın yada bir ayakkabı 1721781753 1721781920
Top Bottom