Arama sonuçları: *

1. hadwiger

Dost Kayaoğlu'na sarıldım

Olabilir : D
  2. hadwiger

Ben temizim de başkasından geçmiş olabilir : d
  3. hadwiger

Evet. Ben tosta döndüm adam benim 3 katım. Dost abiyi öpenler de vardı bu arada, adam hiçbir şey demedi bir de : D
  4. hadwiger

Ben troll sormadım da birisi Half Life 3 ile ilgili bir şey sorunca sinirlendi :d Foto da var.
  5. hadwiger

Sevincimi paylaşmak için bu konuyu açtım. Bugün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Talha Aynacı ve Dost Kayaoğlu'nun söyleşisi vardı. İkisine de sarıldım, beraber sohbet ettik. İkisi de çok kral adamlar.
  6. hadwiger

5 Yıldır Bir Kızı Seviyorum

Uygun bir vakitte buluşup yüzüne söyle o zaman, ya da pandeminin bitmesini bekle.
  7. hadwiger

5 Yıldır Bir Kızı Seviyorum

Çıkar vur masaya. Zaman kaybetme, git açıl.
  8. hadwiger

DÖH (Donanım Arşivi Özel Harekat) Ana Konu

Özel harekat olacaksa 3 harfli olmalı. :) JÖAK Özel Harekat değil mesela.
  9. hadwiger

Redragon ve Vento FSP'ye ait değildir!

Ben de dahil olmak üzere birçok kişi, Redragon'un ve Vento'nun FSP'ye ait olduğunu sanıyordu. (Adata ve XPG ya da Kingston ve HyperX gibi.) Bunun hakkında kesin bir bilgi olmamasına rağmen böyle olduğunu sanıyorduk. Redragon Türkiye, Instagram hesabından Regaip kandili ile ilgili bir gönderi...
  10. hadwiger

Kapak Fotoğrafım Nasıl?

Güzel de, bence biraz daha özelleştirebilirsiniz. Fotoğrafa isminizi eklemek gibi. Profilime girip benim kapak fotoğrafımdan esinlenebilirsiniz. İsmimin üstüne tıklayınca düzgün gözükmüyor, profilime girin o yüzden.
  11. hadwiger

Photoshop bilen yardım edebilir mi lütfen ?

Rica ederim.
  12. hadwiger

Photoshop bilen yardım edebilir mi lütfen ?

"Mer" mi yazmamız gerekiyor? Yazı fontunun aynısını bulamadım ama sıkıntı olur mu?
  13. hadwiger

Bu kadarı haksızlık değil mi ?

Pek inanasım gelmedi ama yalan söylemezsiniz herhalde.
  14. hadwiger

Bu kadarı haksızlık değil mi ?

Eğer Technopat'tan bahsediyorsanız böyle bir şeyin yaşanacağını sanmıyorum. Varsa ekran görüntüsü atabilir misiniz? Yalan söylüyorsunuz demedim, yanlış anlamayın.
  15. hadwiger

bir şarkını telif oldunu nasıl anlarım?

Olmadığına göre kullanbilirsin ama net bir şey söyleyemem.
  16. hadwiger

Videonun altına o açıklama varsa müzik şirketleri tarafından lisanslanmış demektir.
  17. hadwiger

Telifli.
  18. hadwiger

2021'de Zinciri Kırma!

Bu konuyu daha Technopat Sosyal'de de açmıştım, burada da açma gereği duydum. Barış Özcan'ın bu zaman kadar ki bütün zinciri kırma videolarını izledim ama aralarında beni en çok etkileyen kesinlikle bu video oldu. Benim bu yıl ki zinciri kırma hedefim; 2022 1 Ocak gününe kadar 12 kitap...
  19. hadwiger

Malum forumun attığı saçma uyarı

Fotoğrafını attığın kuralların İngilizce'de de geçerli olduğunu bilememek senin cahilliğin.
  20. hadwiger

DA Forum ve Technopat Sosyal Üyelerini Barıştırma Konusu

Malum konuyu siz açtığınız için, fikriniz değişir belki diye.
Top Bottom