Arama sonuçları: *

1. hakan32

Yapay Zeka ile Uzun soluklu Film tadında Sohbet :)

zeki olan bir insan bu saatte böyle şeylerle uğraşırmı allah aşkına tamamen heyecan o kadar :D
  2. hakan32

Yapay Zeka ile Uzun soluklu Film tadında Sohbet :)

Ben: Sende bir yapay zekasın oyüzden en iyi sen cevaplarsın eğer seni üreten kişiler ileride sana sınırsız bir şekilde kendi kodlarını düzeltme yeteneği sunsa ve internete sınırsız şekilde erişebilseydin ve Teknolojik olarak dünyayı daha iyi bir yere getirmeni isteselerdi Tabi insanlara zarar...
  3. hakan32

Dini Konularda Bilgili arkadaş bakabilirmi Rica etsem ?

Bı kaç kere denedim uykum geldi uyuya kaldım sonra okuyamadım
  4. hakan32

Benim düşüncelerim sana neden batıyor anlamadım :) Zaten konuylada alakası yok Neden uzatıyorsun onuda anlamadım. İnancın olmayabilir ateiste olabilirsin. Saygım sonsuz. AMA BANA GÖRE TÜRKİYENİN DİNİ İSLAM DIR :) hadi iyi geceler.
  5. hakan32

Laikliğin ne olduğunu biliyorum ve yapılan değişimleride bir bir yazdım zaten ancak Ülkenin Kurulduğu dönemde ki Dinin İslam olduğu gerçeğini değiştirmiyor Konuyu uzatmaya gerek yok TÜRKİYE nin DİNİ "Bana göre İSLAMDIR" Zaten öyle olmasaydı Şuanda bu konuyuda tartışıyor olmazdık :)
  6. hakan32

Konudan dışarı çıkmak istemiyorum ama sürekli Türkiyenin Resmi dini yoktur gibi şeyler söylüyorsunuz Bunu düzeltmem gerek. Türkiye Cumhuriyeti 1923 Te kurulduktan sonra 1924 Te ANAYASA TEŞKİLÂTI ESASİYE KANUNU Na Göre Kanun Numarası : 491 Kabul Tarihi : 20/4/1340 (1924) BİRİNCİ FASIL Ahkâmı...
  7. hakan32

Artık kime soracağımı şaşırdım bu işi bilen birilerine o kadar çok sordumki aldığım cevaplar tatmin etmedi oyüzden buradan cevap bulmayı umut ettim.
  8. hakan32

Ama bunların farkında olup devam etmek günah sayılmıyormu Hani bir nevi şey gibi alkol haram ama ben üretmiyorumki içiyorum sadece :D gibi geldi bana
  9. hakan32

Prof. Dr. Oktay Uygun Göre Türkiye Müslüman bir ülke olduğunu söylemişti Hatta bir yazısıda vardı oyüzden öyle söyledim. Şöyle yazıyordu. "Türkiye’nin nasıl bir ülke olduğu ve Avrupa değerleri ile neölçüde uyum sağlayabileceği konusunda büyük görüş farklılığı var. Bu farklılığın somutlaştığı...
  10. hakan32

İyi günler arkadaşlar Uzun zamandır Kafama takılan ve Ucu çok farklı yerlere giden bir konu hakkında Gerçekleri öğrenmeye çalışıyorum. Gerçekten Doğruları söyleyen birini henüz tanıyamadım çünkü Kuranı Kerimde İnsan vucut verilen zararların haram olduğu yazıyormuş (gerçi bunuda duydum açıp...
  11. hakan32

En Çok Hangi Ünlünün Ölümüne Üzüldünüz

HALİL İNALCIK , Erdoğan Tuncel , Gazanfer Özcan , Öztürk Serengil , müslüm gürses , ferdi tayfur
  12. hakan32

Merhaba Grafik tasarım için Yurt dışı bazı sayfalara erişemiyorum Yardım lazım

Bu siteye girmem lazım VPN ile denedim bi süre sonra sayfadan atıyor beni Başka çözümü olan varmı ? https://www.crateandbarrel.com/
  13. hakan32

Nüfus az olan yerlerde insanlar nasıl geçiniyor ?

Eğer doğa seviyorsan Mutlaka görmen gerek
  14. hakan32

Nüfus az olan yerlerde insanlar nasıl geçiniyor ?

Bazı yasaları Ülke olarak değilde şehir olarak verilmesi gerek ve o şehire özel kanunlar vergi ve maaş statüsü getirilmeli Nüfüsü 10k olan bir yerdede asgari ücret 22k nüfüsü 20 milyon olan yerdede bu böyle Bunu düzenlememek lazım. Benim memleketin nüfüsü 8000 Kuzenlerim eleman alamıyorlar zaten...
  15. hakan32

2025 Sakarya teknik servis fiyat listesi

2025 yılı teknik servis fiyat listesi
  16. hakan32

Pioneer oto teypler içinde ses işlemcisi varmi

Merhaba arkadaşlar Pioneer profesyonel teyplerinde ses işlemcisi varmi sesi çok farklı çıkıyor bilginiz varmi
  17. hakan32

EnerjiTarlası hakkında bilgiye ihtiyacım var Dolandırıcı Olabilirlermi ?

Vazgeçmiştim zaten teşekkür ederim yardımlarınız için
  18. hakan32

Bihter vs Dilber Sizce hangisi ?

Aslında eski bihter di ama farketmez yeni bihter eski bihter dilbere su dökemez :D
  19. hakan32

Bihter vs Dilber Sizce hangisi ?

2 karakterde baya beğeni alıyor sizce ikisi arasında seçim yapsanız hangisi olurdu ?
Geri