Arama sonuçları: *

1. hakan32

Pioneer oto teypler içinde ses işlemcisi varmi

Merhaba arkadaşlar Pioneer profesyonel teyplerinde ses işlemcisi varmi sesi çok farklı çıkıyor bilginiz varmi
  2. hakan32

EnerjiTarlası hakkında bilgiye ihtiyacım var Dolandırıcı Olabilirlermi ?

Vazgeçmiştim zaten teşekkür ederim yardımlarınız için
  3. hakan32

Bihter vs Dilber Sizce hangisi ?

Aslında eski bihter di ama farketmez yeni bihter eski bihter dilbere su dökemez :D
  4. hakan32

Bihter vs Dilber Sizce hangisi ?

2 karakterde baya beğeni alıyor sizce ikisi arasında seçim yapsanız hangisi olurdu ?
  5. hakan32

Teşekkür ederim yorumun için. Risk almadan uğraşmadan kafayı yormadan Faiz almak gibi daha kalıcı ve baş ağrıtmayan bir yöntem arıyorum inşallah buluruz :)
  6. hakan32

Müneccinle ne alakası var İşi bilen insan araştırır bakar firma geçmişine v.s v.s bir sürü şey var zaten ben bilsem kendim araştırır Öğrenirdim. forum neden var tavsiye almak istesem yatırımcıya sorardım zaten. Çiftlik bank işine nasıl dönecek işte onu anlamaya çalışıyorum Çiftlik bankta her şey...
  7. hakan32

Yatırımla alakalı bir şey sorduğumu hatırlamıyorum Firmanın dolandırcımı olup olmadığını sordum Sadece
  8. hakan32

Merhaba arkadaşlar Vaat ettikleri tutar Toplam yatırımı 10-12 ay içinde amorti ediyor ve Teminatlar çok kaliteli Tek sorun Kira süresi acaba ne kadar süre kira ödeyecekler. 25000 TL ye 25 m2 arsa satıyorlar noterden tastikli edevlette tapulu olarak araziniz gözüküyor daha sonra Yine arsayı satan...
  9. hakan32

🔴 Türkiye yeni bir savaşın eşiğinde!

Türkiyede devletinde o kadar çok farklı ülkenin vatandaşı toprak sahibi iken en önemli kurumlarımız yine farklı ülkelerin elindeyken kimse kendi topuklarına sıkacağını düşünmüyorum. Yine gündem değiştirme projeleri bunlar kimse türkiyeye savaş açmaz.
  10. hakan32

Param güvende ile Dolandırıcılık DiKKAT

Satıcı bendim Allah'tan karşı taraf iade etmek istedi iade edemedi sonra kendisi ücretini oduyerek ürünü bana yolladı sahibinden parayı hesabıma gonderince karşı tarafa parasını yolladim
  11. hakan32

mısırda köpek balığı saldırısı

Denizde böyle bir şey ile karşı karşıya gelmek hiç bir şey yapmayacağına emin olsak bile ben altıma yapardım :D
  12. hakan32

Param güvende ile Dolandırıcılık DiKKAT

Merhaba iyi günler arkadaşlar , Bir çok kardeşimin bu konuda mağdur olmaması için başıma gelmiş bir durumdan bahsetmek isterim. En 50cm Boyu 40cm ve üzeri olan hiç bir ürünü Sarı siteden Param güvende ile satın alırken Eğer pek güvenmediğiniz veya test edip sıkıntı çıkarsa geri yollarım...
  13. hakan32

2milyona MotorYat tavsiyesi

1 aylık kiralaması 500 000 - 1 milyon civarında pek mantıklı gelmedi :D
  14. hakan32

Caiz olmayan her şey haram mıdır?

En basit bu yazıyla anlatılabilir. Şuanda türkiyede yerli tohum nerdeyse hiç kalmadı heryerde GDO lu tohum bulunmakta Hatta yediğin herşeyde bu var. Sadece Gaziantep ve diyarbakırda bir kaç botanikçı dışında yerli tohum malesef tükendi. Ticaret sebebi ile
  15. hakan32

İkisinde de dikkat edildiğinde sigara daha masum. Alkolün kaçarı yok. Ama sigarada dikkat etmezsen alkoldende tehlikeli bir durum oluşuyor ozaman doğrumudur ? İşin farklı bir boyutundanda bahsetmek isterim. Botanikçi bir arkadaşım var DNA sı ile oynanmış tohum alıyor yurt dışından domates...
  16. hakan32

Kul hakkının çeşitleri varmı yoksa bildğimiz Rabbimizin Kul hakkıyla karşıma gelmeyin dediği kul hakkınamı giriyor bu. eğer öyle ise Haram kul hakkından daha naif bir şey gibi geliyor kulağıma ve alkol içenlerin haramda olsa Kul hakkına girmediklerini düşünürsek Sigaraya göre daha masum mu oluyor...
  17. hakan32

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır , Kafamı kurcalayan bir şey var. Google dada aratabilirsiniz. İnsanın kendine ve başka insanlara zarar vermesi caiz değilmiş. Caiz olmayan şeyin günahı nedir bilmiyorum ve haram seviyesindemi onuda bilmiyorum. Günahların seviyesi nasıl işliyor onuda anlamadım...
Top Bottom