Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

aynı okuldan ınstadan kızla tanisma mesajı

akshjfhdajkfahdkfjadh 1727202319 mantıklıymış kral bu 1727202763 kral yazdım valla dediğini
  2. hellwinx23

sohbet baslatma onerınız varmi
  3. hellwinx23

yok değilim 1727199825 troll pp bu reis
  4. hellwinx23

arkadaslar benle ayni okulda bıtane guzelmı guzel bır hanimefendi buldum ben bunu instadan ekledım takıbı kabul ettı banada ıstek yolladı kabul ettim işte bu hanimefendi ile ben tanismak istiyorum acaba instadan hangi mesajı yollayabılıpde tanısabilirim.normalde ağzim iyi laf yaparda kızlarda...
  5. hellwinx23

Hayatta kalma temalı oyun Önerisi

ennn zor hayatta kalma oyunu net kanka arkadasimla basladık baktık normal bıtıremıyoz modlu yaptık modluda zar zor gemiyi yaptık kanka gemıyle gıderken ohh sonunda bitti derken bir anda ejderha cıktı karsımıza tek attı öldüğüm an alt f4 attım
  6. hellwinx23

gaziosmanpaşadan kağıthane çeliktepeye otobüsle gidilir mi?

kral peki alibeyköy e gitsem otobüs veya minibüs onunla kağıthaneye gıdebılır mıyım
  7. hellwinx23

gaziosmanpaşadan kağıthane çeliktepeye otobüsle gidilir mi?

arkadaşlar gaziosmanpaşadan kağıthaneye geçen otobüs falan varmı biliyorsanız söyler misiniz kağıthane çeliktepe
  8. hellwinx23

istanbul gaziosmanpaşa dan gebzeye marmarayla nasıl gidebilirim

reis nasıl yapıcam anlamadım böyle şeylere çok binmediğim için biraz daha mala anlatıyomuş gibi anlatır mısınız yani ikiside alibeyköy metro falan diyor anlamadım
  9. hellwinx23

kaç saatte bir geçiyor bu otobüsler peki
  10. hellwinx23

yenidoğan mahallesi
  11. hellwinx23

anladım benim aklımdaki plan şu bakın şimdi saat 9:30 gibi evden çıksam minibüsle ramide insem yürüyerek rami kütüphanesinin ordaki durağa gitsem o duraktan otobüse binip marmaray durağına gitsem ordanda marmarayın gelmesini beklesem gelince binip gitsem olurmu yani herhangi bir sıkıntı olur mu
  12. hellwinx23

peki daha önce kalkan bir metro yada marmaray varmıdır 14:26 cok gec oluyor günübirlik gidiyorum ondan dolayı 1689247160 kaç yaş üstü tek başına seyahat edebiliyor acaba
  13. hellwinx23

ücreti ne kadar peki 1689246806 ücreti ne kadardır peki
  14. hellwinx23

arkadaşlar istanbul gaziosmanpaşada yaşıyorum gebzede tanıdığım var oraya gidicem marmarayla gel diyor ama nereden bineceğimi bilmiyorum bana marmaraya binebileceğim durak söyler msiiniz
  15. hellwinx23

Papara Edu Card ile İnternet Alışverişi Yapılır mı?

Papara Edu Card ile İnternet Alışverişi Yapılır mı?
  16. hellwinx23

İçimi dökeceğim. Dermanı olan eksik etmesin.(İlişki)

"Bu his, ne zaman geçer?" geçmez hocam bu banada oldu sen o kıza içini açmassan o his geçmez gidip diyeceksin ki ben sana bu kadar ay/yıl boyunca aşık oldum hiç sana aşık olduğumu söyliyemedim ve seninde sevgili yaptığını öğrendim. bende aşk acısı çekmemek için sana içimi döküyorum ben sana...
  17. hellwinx23

arkadaşlar discorddan beleş 2 aylık xbox gamepass ultimate aldım ne işe yarıyor

arkadaşlar ben hemen aldım ne işe yarıyor bu
  18. hellwinx23

dün çok ip atladım bacaklarım ağrıyor bacağımın arkası

yaşım küçük 12 yaşındayım içersem bişey olurmu
  19. hellwinx23

dün çok ip atladım bacaklarım ağrıyor bacağımın arkası

nasıl yani yokki bizde o
Top Bottom