Arama sonuçları: *

1. H

Niye Bu Kadar İyi Abii!! / Rog Ally

Ben turizimciyim mecbur aldım... sürekli evdeysen bir tık gereksiz. olabilir ama kullanım amacına bağlı kanka.. yatarken bazen tablet gibi kullanıyorum ekranı her ne kadar küçükte gelse telefonlardan büyük neticede ve 4k video açıyor. hoporler kalitesi piyasadakı tüm tabletleri sollar...
  2. H

gow ragnarok monitöre bağlayıp aldığım görüntü.. savaş oyunuda cod'un en son çıkan oyunu.(Kendi ekranından aldım fotoyu) 1731876088 allah daha iyilerini nasip etsin kankam
  3. H

Pil kaliteli oyunlarda 1.5 saat rahat gidiyor.. windows da gezerken ınternet video flan parlaklık ayarına baglı olarak 1.5 ile 4 5 saat arası gidiyor 1731875875 kanka nette z1 extreme yaz videolarına bak... mesela iki metin açıyorum 1080p kayıt alıyorum denge modunda çalısıyor... kaliteli...
  4. H

kanka işte o yuzden masaustunde monitöre baglıyorum taş gibi. 1731875662 anasını bile belliyor kanka en son gow ragnarok bıtırdım 1731875712 kanka ekran kartı amd kullanıyor sanırım emin değilim... işlemci de AMD Ryzen Z1 Extreme
  5. H

Beyler bende rog ally extreme var.. ben bu mükemmel cihazla her türlü render metin2 videoları.. her türlü oyunu her türlü haltı yapabiliyorum... Yatarken... kalkerken. wc de otobüste oynayabiliyorum. Bu küçük canavarı bütcesi kısıtlı olan herkese öneriyorum. Hatta usb hub aldım evde de ethernet...
  6. H

İlişki konusunda tavsiyenize ihtiyacım var

evet kral 1710789422 kpss kasıyorum 1710789441 kanka cok haklısın da o boy mevzusu agır baslı olamamakdan dolayı dedım yoksa sorunum yok
  7. H

ne bilim kankaa bilsem buraya konu açmam
  8. H

İyi aksamlar abiler.. ilişki derken bel altı değil öncelikle belirteyim. Normal ikili kız arkadaş konusunda kendimi yetersiz hissediyorum yaş 23 çok fazla ilişkimde oldu ama en uzunu 6 ay flan sürdü. Kız bulmakta sorun yaşamıyorum bir şekilde görüşebileceğim kızı buluyorum ama gerisi gelmiyor...
  9. H

İlişki konusunda kendini yetersiz hissetmek! Help me!!

İyi aksamlar abiler.. ilişki derken bel altı değil öncelikle belirteyim. Normal ikili kız arkadaş konusunda kendimi yetersiz hissediyorum yaş 23 çok fazla ilişkimde oldu ama en uzunu 6 ay flan sürdü. Kız bulmakta sorun yaşamıyorum bir şekilde görüşebileceğim kızı buluyorum ama gerisi gelmiyor...
Top Bottom