Arama sonuçları: *

1. htc.husnu

🤩 Donanım Arşivi Sistem Savaşları 🤩

Daha güzellerinin sizin olması dileğiyle Donanım Arşivi Ailesi
  2. htc.husnu

Resimdeki Masaüstü Simgelerini Nasıl Yapıyoruz ?

Yapılma Kısmı böyle ama resim formatı ne olması gerekiyor. JPG kabul etmiyor. Her png dosyada kabul etmiyor. Birde simge büyüklük küçüklüğk durumu hakkında bir bilgin var mı ?
  3. htc.husnu

Resimdeki Masaüstü Simgelerini Nasıl Yapıyoruz ?

Arkadaşlar. Sistem Savaşları Videosunu incelerken bir masaüstü resmi gördüm. Oyunların Simgelerini bu şekilde nasıl yapabiliyoruz ? Birde masaüstündeki simgelerden birkaçını büyük bir kaçını küçük simgede tutabiliyor muyuz ? İlla hepsi aynı olmak zorunda mı ? NOT: Windows 11 Kullanıyorum
  4. htc.husnu

Kızlarla konuşmayı nasıl yendiniz

Ben nasıl yendim bilmiyorum ama ortaokulda yaş küçük olduğu için çocuk aklı konuşurken sıkıntı yoktu. Liseye geçince yaş olgunlaşmaya ve ergenliğe geçmeye başladıkça ister istemez karşı cinse olan ilgiden insan i,ster istemez utanma olabiliyor ama ben liseyi sağlık meslekte okumuştum. Sınıfa...
  5. htc.husnu

BeylikDüzü Evleri Neden Bu Kadar Ucuz ?

Öylee gözüküyor. Zaten bazı emlakçılar en azıdan yazmış. Adres ve görsellertemsilidir diye 😂. Anladım ki bu evler bu fiyat imkansız
  6. htc.husnu

D ostum o yuzden değilde şimdi yatırım için ev alacağım lakindolandırılmak istemiyorum. Yoksa bir garazim yok 1629107779 Haadi ya :D
  7. htc.husnu

Bende öyle düşünüyorum. Resimler bilgisayar yapımı gibi duruyor
  8. htc.husnu

Beylik Beylikdüzü nasıl bir yer ? Olay vs var mı ? Şehir merkezine uzak olması dışında bir sıkıntısı var mı ?
  9. htc.husnu

Bu fiyatlar fiyasko herhalde 1629100433 Teşekkürler cevabı bekliyorum
  10. htc.husnu

Aynen hep kavaklı ve cumhuriyet mahllesi ama neden ? Bir projeden dolayı yıkım vs mı olacak ? yoksa fay hattı üzerinde mi ne var anlamadım. Kanal istanbul yakınından geçiyor üstünden geçse anlardım da. Saçmalık ya 1629100335 Baban İstanbulda mı yada emlakçı mı ? Ddetayları bana bilgilendrirsen...
  11. htc.husnu

Vallahi dostum. Krsal alanda öyle bende çorumda yaşıyorum. Fiyatlar fazla bartı 150k ya 1+1 ölü ev verirler. Bunda bir iş var ama kafam karıştı
  12. htc.husnu

Arkadaşlar İstanbul Avrupa tarafında yaşayan arkadaşlar bakabilir mi ? Sahibinden de ev ilanlarında gezerken Beylikdüzü civarı yeni yapılmış daireler gereğinden fazla ucuzlar ? Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı ? Dolandırıcılık olayı gibi gözüküyor . Bilgi sahibi olan bilgilendirebilir...
Top Bottom