Arama sonuçları: *

1. ichbinstolz

puff bar aroma önerisi

Arkadaşımdan alıyorum hocam ben uyguna veriyor bana. 350 TL ye aldım dün bir tane
  2. ichbinstolz

FITNESS VE BESLENME KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR BAKABİLİR Mİ?

Çok teşekkür ederim hocam çok sağolun
  3. ichbinstolz

Hocam %28 felan yağ oranı yanlış hatırlamıyorsam. Yani bildiğiniz kilo vermek ilk amacım kayda değer bir spor geçmişim yok. En temel amacım kilo vermek. Ondan sonra çok hafif bir vücut formu olursa olsun olmazsa da kilo versem ideal. Diyet yaparken biraz ağır diyet uyguluyorum ama bazen canım...
  4. ichbinstolz

puff bar aroma önerisi

Hocam bana söylediği pamuğu iyice temizleyip likiti doldurmuş ben de denedim yani duman olarak iyi ama aroma olarak çok zayıf geldi. Bilmiyorum belki pg değeri yüksek bir likitle denenirse daha iyi olabilir belki ama. Bu normal halini yakalayacağını düşünmüyorum açıkçası. Dediğiniz doğru detaylı...
  5. ichbinstolz

puff bar aroma önerisi

O da gayet zor bir işlem gibi hocam. Örnek vereyim Blue Razz Lemon aromalı var elimde şuan, Blue razz lemon aromalı likit bulmak ne bileyim varsa eğer denenir ancak epey efor ister. Likit kalitesi de önemli tabii. Dediğim gibi mahalleden bir abim yaptı likit koydu ancak 80 liralık felan bir...
  6. ichbinstolz

puff bar aroma önerisi

Acaba bu pufflar için hangi lilit kullanılıyor hocam bilginiz var mı? Çünkü normal elektronik sigaralarda vape cihazlar da dahil bu aroma performansı yakalanamıyor
  7. ichbinstolz

puff bar aroma önerisi

Hocam aynı tadı vermiyor. Mahalleden bir abim aynı şekilde yaptı. Duman performansı iyi ama aroma konusunda sınıfta kalıyor malesef. Belki premium bir likit konulursa aynı tadı verebilir bilmiyorum ancak ben yine de aynı tadı vereceğini düşünmüyorum
  8. ichbinstolz

Arkadaşlar selam. Kilo vermek ve form sahibi olmak için fitness yapıyorum haftada 3 gün kalan günler ise günde bir saat yürüyorum. İki tane sorum olacak. 1.si spordayken antrenmanda bir yerden sonra midem bulanmaya başlıyor (aç karnına veya hemen yemekten sonra gitmiyorum antrenmana yemek...
  9. ichbinstolz

puff bar aroma önerisi

Vozol 10.000 çekim tavsiye ederim hocam. Type C şarj kablosu ile şarj edilebiliyor. Yoğun kullanımda 12-13 gün gitti bana. Aroma konusunda Blue Razz Lemon tavsiye ederim. Baymayan bir meyve tadı ve ferahlık veren bir Ice etkisi var hafif bir şekilde. Onun dışında Sour Apple Ice de öneririm...
Top Bottom