Arama sonuçları: *

1. imasa32

En sevdiğiniz rapçi

Saian-K”st çok iyi ya hele Otonom Piyade😍
  2. imasa32

En sevdiğiniz rapçi

Saian SS Miğfer
  3. imasa32

Recep Baltaş'tan Abdullah Hacıgül'e eleştiri

Abdullah Reis o kadar mükemmel konuşmuş ki dinlerken orgazm oldum resmen. Buradaki her şeyi onun sesiyle okuyom hala :D
  4. imasa32

Bu yıllanmış şampanya ne kadar eder?

Şampanya denemeye fırsat olmadı da şarap güzel. Yıllanmışı nasıl olur bilemiyorum
  5. imasa32

Antikacı bulsam da iyi fiyata okutsam güzel olur
  6. imasa32

Bu şarap değil şampanya. Patlatmalı olan :D
  7. imasa32

sahibindene falan koyayım diyecem de orada da alkollü içecek satmıyorlar sanırsam 1601222482 Isparta'da oturuyorum
  8. imasa32

Nasıl satarız ki bunu? Evdekiler tam atıyordu durun dedim para eder belki dedim de öyle duruyor :D
  9. imasa32

Fransızca bişiler yazıyor herhalde
  10. imasa32

Elimde şöyle bir 90’lardan kalma yıllanmış şampanya var. Bu para eder mi, ederse ne kadar eder?
  11. imasa32

Dolar iki günde 10 kuruş arttı.

Ben pc almayı düşündüğüm zaman 5,7 idi.
  12. imasa32

SAVAŞÇI Yeni Sezon Başladı!

En çok da TEO'nun oyunculuğuna insan aşık oluyor :D
  13. imasa32

yok la kalashnikov kullanmış adamım :D 1600111414 Sakarya fıratın senaryosu falan çok iyiydi ama bir söz dizisi gibi baya para bassalardı çok daha iyi olurdu
  14. imasa32

Sakarya Fırat izlemeyenler kendini bunlarla avutuyor :D Edit: Sakarya Fırat dizisinde oynamışlığım var yarı ünlüyüm :D
  15. imasa32

Nasıl Kilo Verebilirim ?

Dediğin gibi benim de yumurtanın beyazında midem çok bulanır. Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek yiyebilirsin. Domates doğra içini biraz zeytinyağı yap. Öyle ye yumurtayla beraber hem miden de bulanmaz. Ekmek yerine patates haşlaması da olabilir. Öğlen tavuk/balık(tom balığı olabilir/+makarna...
  16. imasa32

Nasıl Kilo Verebilirim ?

Ekmek hiç ama hiç yeme. Her gece yatmadan yoğurt ez üstüne doluca pulbiber dök ve biraz da limon sık ye ve öyle yat. Gün içerisinde yeşil çay iç. Biraz da egzersiz yaparsan verirsin. Benim de boy 190 kilo 120. Ben de bunları yapmak istiyorum ama bir türlü icraata geçiremedim🙁
  17. imasa32

internetten para nasıl kazanılır?

https://donanimarsivi.com/forum/konu/cs-goda-ticaret-ile-para-kazanmak.51451/ cs go'da ben kazandım. Yazdığım yazıyı okuyarak bir şeyler kazanabilirsin ama aylık 1500 garanti veremem.
  18. imasa32

Bana bisiklet önerir misiniz ?

Kron marka çok öneriliyor bi araştır derim bir de ne için kullanacağın da önemli arazide mi süreceksin yoksa yolda mı?
  19. imasa32

Online Eğitim nasıl olucak?

Okuldaki öğretmenlerin canlı yayın yapacaktır. Onlarla iletişime geç
  20. imasa32

Şarkı Tavsiye Konusu

Bende her şey var😄 Arabesk dersen, Orhan Gencebay Rus Rap dersen, Miyagi & эндшпиль Türk halk müziği dersen, Selda Bağcan Marş dersen, TSK Armoni Mızıkası- Plevne marşı
Top Bottom