Arama sonuçları: *

1. kadiks

Hz. Muhammed'in peygamberlik iddiası doğru mudur?

Bi ufak saldım bu konuya. Sonuç olarak sana akıl verilmiş, araştır ve öğren diye. Kullanabilirsin.
  2. kadiks

Manuel Vites Sertifikasi ile Otomatik vites ehliyet

Manuel ehliyet ile otomatik kullanabilirsiniz ama otomatik ile manuel kullanamazsınız.Ayrıca sorunuz anlaşılmıyor
  3. kadiks

SEVGİLİM BENDEN UZUN

Olur demiyorum. Kendini kaptırma ki olmazsa üzülme diyorum.
  4. kadiks

SEVGİLİM BENDEN UZUN

?
  5. kadiks

SEVGİLİM BENDEN UZUN

Kanka boy vs o kadar önemli değil. Karşılık vermezse de zaten kendini cok kaptırma ki üzülme. Aşk meşk işi boş
  6. kadiks

Sözlüler ortalamayı kaç puan yükseltir?

sınavları umursama sonra kalacam korkusu ile yat kalk... sen hak etmişsin.
  7. kadiks

Kati̇pli̇k Sinavı İçi̇n Klavye Öneri̇si̇

f klavye alman yeterli olur diye düşünürüyorum. Garip geldi konu bana :D Ayrıca valorant lol gibi bol küfürlerin olduğu oyunlar senin yazma hızını artıracaktır. Hele ki bozgun ekranını gördüğün anda takım arkadasların ile olan münakaşada hızlı olan hep kazanır. Bunu asla unutma.
  8. kadiks

"Velet Oyunu" ithamı.

bu oyun zula mı? bence dogru
  9. kadiks

Tanrı yoksa bu nasıl oluyor?

Ya kardesim seni kim doğurdu????
  10. kadiks

Türkiye Yeni bir ekonomik Modele geçiyor.

Çok teşekkür ederim
  11. kadiks

sipariş verdim fiyatlar artmasına ragmen 2 haftaya yakındır aynı fiyattaydı ben de hemen aldm teşekkürler
  12. kadiks

Bakarız. 1638805906 Anladım teşekkür ederim. Keşke diğeri de sizin gibi olsaydı
  13. kadiks

Sorduğum soru gayet mantıklı iken verdiğin cevap en fazla senin ıq seviyene yakışır bir cevaptı. Soruyu beğenmediysen o beynini şey pardon onu işte pek benzemese de zorlamasaydın. Yeni ekonomi şeklini bilmediğim ve araştırmadığım için gayet mantıklı bir soru sormuştum halbuki. Yazık sana.
  14. kadiks

vay canına sen bu zeka ile fazla yaşama boşver.
  15. kadiks

yakın zamanda telefon alacam ne yapmalıyım yani
  16. kadiks

Nasıl iyi şut çekilir

ayak yüzeyi ile kalçadan sert şut çıkarabilirsin ama bol bol çalışman gerek.
  17. kadiks

dfassdfdasfdfasdfs

kardeşim bu fotoda tam görünmüyor da boydan atabilir misin?
  18. kadiks

Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ?

Ayrıca bir motivasyon sözüm var. Çok önemli bir şahıstan duydum ve hayatıma işledi. Kendisine tekrardan teşekkür etmek isterim. "Nereye dönersen dön, ...... arkandadır." -Sir Sinan F...ing Engin.
  19. kadiks

Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ?

Genelde yaparım diyip yapıyorum. Yapamadığım zamanlar ağlamıyorum. Demek ki yapamazmışım.
  20. kadiks

Sizce bu künye arkadaşa alınır mı?

Bana da öyle geldi. Yaşadığım şehirde benzer veya biraz daha ağır gümüş yüzüklere baktım kendim için 250 civarı fiyat verildi.
Geri