Arama sonuçları: *

1. keremast

700 Bin tl param var ev almak istiyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-acil-sahibinden-koy-evi-1208216947/detay dediğin paraya bu evler var hocam, bana kalırsa o paraya tutulan hatasız boyasız bir araç alıp al sata başlardım, arabalardan anlıyorsanız tabi.
  2. keremast

Lisede hayatta çok yalnızım

2 yıldır sporla uğraşıyorum spor yapmıyorken onceki hayatımda hep sahte arkadaşlıklar vardı. spor yaptığımdan beri salonda tanıştığım kişilerle dostluğum oldu.
  3. keremast

Sivilce Yapan Yiyecekler

evet meyvedir baldır vesaire vesaire. marketlerde satılan 200-300 liralık ballar değil tabi ki glikoz şurubu onlar. maalesef orijinal balda 1000 tl den başlıyor.
  4. keremast

Sivilce Yapan Yiyecekler

şeker olmadan da beyin çalışır merak etme. şeker zararlı olan bir şey değil zaten doğada olan bir şey, zararlı olan rafine şeker. bildiğimiz toz şeker.
  5. keremast

Sivilce Yapan Yiyecekler

bende çıkıyor. çıktığı zamanda sıkmadan duramıyorum sıkıyorum. belki de o yüzden çıkıyor şu an alnımda 2 tane var.
  6. keremast

Sivilce Yapan Yiyecekler

3 yıldır ne abur cubur tüketiyorum ne de kola ya da asitli şeyler. 2 yıldır her gün aynı şeyleri yiyorum. bana kalırsa sivilce sinir stres ve hormonal sebeplerden oluşuyor. günlük sebze tüketmeyi UNUTMA! (marul, maydonoz roka gibi vb.)
  7. keremast

AMD nin kırmızı LED'li stok fanı ni nerde bulabilirim

https://www.hepsiburada.com/amd-rgb-wraith-spire-led-712-000072-a-hava-sogutmali-islemci-fani-65w-pm-HBC00004MWSBO dediğin soğutucu blok bu olmalı. sarı sitede daha uygun fiyata bulabilirsin.
  8. keremast

Riot Games'in Başına Geçseniz Ne Yaparsınız?

lolü silerdim. :D
  9. keremast

Külot sürekli Araya Kaçıyor Çözüm Ne❓

hocam ben hiç giymiyorum öneririm çok rahat oluyor.
  10. keremast

Yaptığım R Yerindemiydi Sizce

genellikle bu tipler balon tipler. şişirirler kendilerini, icraate gelince boş oluyorlar. uğraşmaya değmez.
  11. keremast

Alkol: Marifet Mi, Zarar Mı?

en önemlisi testosteronu öldürüyor. kapıdan içeriye sokmam.
  12. keremast

Trendyol kargom başkasına teslim edilmiş

aras kargodan bir şey aldıydım dağıtıma çıktıktan bir süre sonra teslim edildi yazıyordu. sonra müşteri hizmetlerini aradım cart curt dağıtımdaymış kargo. bazen kafalarına göre iş yapıyorlar.
  13. keremast

Hiq Alpha t-man deneyim

haftada bir iki dana ciğer yiyerek her gün et balık 10 yumurta yiyerek 2-3 ayda sırtta feci bir kıllanma güç artışı ve çavuşun şahlanışı değişti. beslenme uyku stressiz hayat testoyu fuller zaten.
  14. keremast

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

elle kullanımlık olanlar makina kadar verimli olacağını düşünmüyorum ki olmuyorda zaten. derin bir temizlik istiyorsanız dediğimi alın hocam
  15. keremast

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

aynı süpürge bende var memnunum çektiğini koparan cinsten küçük ve hafifte.
  16. keremast

Uykudan aniden kalkma

genellikle uyku kalitesizliği ve uyku bölünmesi magnezyuma bağlı olabiliyor. kan değerlerine baktırıp magnezyumun eksikse ya da değil ise bir multivitamin alabilirsin. uyku sorunu yaşıyordum magnezyum ile çözdüm.
  17. keremast

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

her gün alışveriş yaparsan illaki bir süre sonra muhabbet başlıyor kendiliğinden.
  18. keremast

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

şehirler arası ya da kısa mesafe il ilçe arası muavinlik yapan arkadaşım var memnun, isterseniz araştırın. kısa mesafe daha iyi olacaktır.
  19. keremast

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

gençlik ve spor bakanlığı
  20. keremast

Avon parfüm seti alınır mı

kokusu ferah spor bir koku güzel.
Top Bottom