Arama sonuçları: *

1. K

BMW 320i alınır mı ?

bir mercedesci olarak kesinlikle G20 motorun önü çok açık. bu kasa c serisinin iç trim malzemeleri pek kaliteli değil çoğu yerde trim sesi şikayeti görmüştüm. bakımsız her araç sorun çıkarmaya müsaittir.
  2. K

Pandemi Sonrası Sosyal Hayatta Kopukluk

hocam eğer arkadaşınla birlikteyken dalga geçiyorsa değer verdiğinden sevdiğindendir ama o arkadaşınla kızlı erkekli bir ortamda dalga durumu oluyorsa hayatından sil.
  3. K

Hiç bir şey yapmak istememek

haftada 1 gerekli olan bir şey bazen 2 haftada bir olduğu oluyor bu sefer hiç yapmasan kendisi atıyor :D hepimiz insanız sonuçta.
  4. K

Sosyal medyada dolaşan bir eleman var onun gibi olacağım diye ödüm kopuyor ama bilmiyorum ya hiç bir şeye heves yok
  5. K

konu başlıkta hiç bir şey yapmak istemiyorum bütün gün duvarı seyredesim var ne yemek yiyesim var ne dışarı çıkasım, yok mudur bunun bir çözümü.
  6. K

Otomotiv Teknolojisi okunur mu?

peki hocam msü'nün sınavında kaç net yapmam gerekiyor?
  7. K

Sağolun hocam peki mezun olduktan sonra direkt işe başlanabiliyor mu bir bilginiz var mı? Ve ne gibi bir iş oluyor?
  8. K

Evet
  9. K

Son sınıf 12.sınıfım nasıl bir yol izlemeliyim hocam yardımcı olur musunuz?
  10. K

Hayatıma nasıl devam edeceğim?

kafana takacağın tek şey şapka olsun :D böyle düşünerekten hayat yaşanmaz çünkü
  11. K

hocam hangi üni ve nasıl girdiniz? 2 yıllık mı?
  12. K

arkadaşlar selam 2 yıllık otomotiv teknolojisi okunur mu? otomobiller ile uğraşmayı ve vakit geçirmeyi seven birisiyim. 2 yıl sonunda ne gibi bir iş yaparız? önü açık mı? okuyan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.
  13. K

Polis akademisine girilir mi?

güzel sanatlar ama kesinlikle ve kesinlikle müzikle ilgili bir şey düşünmüyorum.
  14. K

önü açık değil diyorlar, onun yanında otomotiv teknolojisini istiyorum onlara dedim kötü gözle bakmadılar, zaten küçüklükten beri arabalarla içli dışlıyım.
  15. K

Bimde çalışmayı düşünüyorum Maaş ve çalışma şekli

otomotiv teknolojisi düşünüyorum bende hocam ne dersin sence
  16. K

Polislikte olur hocam benim için ama çalışma ve görev saatleri nasıl onu bilmiyorum pek 1759574590 Kendi isteğin ne dersen antrenörlük eğitimi istiyorum
  17. K

Arkadaşlar selam son sınıfım aile polislik okumamı istiyorlar fakat ben pek istemiyorum pek bilgi sahibi değilim bu konuda, önerilerinizi bekliyorum.
  18. K

12.Sınıf TYT nasıl çalışılmalı?

hocam bütün kitapları aldım bi deneme almadım :D ekim ayı gibi denemeler başlayacak o zaman seviyeme bakarım. yarından itibaren başlıyorum çalışmaya
  19. K

12.Sınıf TYT nasıl çalışılmalı?

Arkadaşlar selam bu sene son sınıf olduk sınav için tyt çalışmaya başlayacağım, polis akademisini düşünüyorum eğer olmazsa antrenörlük eğitimi okumak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? ayt hiç yok okulda da görmedim.
  20. K

Ne yaptığı belli olmayan kız arkadaş

Kardeşim ayıptır söylemesi tuvalette sıçarken bile telefona bakan bir nesiliz, tutupta arayasım yoktu şöyle meşguldum böyle şeydim olaylarına aldanmamak lazım gerçekten seven birisi eli kanda olsa bile yazar arar sorar, hep bu mentalite ile ilerliyorum fakat çevremde kız kalmadı 😁 elbet bir gün...
Geri