Arama sonuçları: *

1. kullanmıyorumkolaygelsin

Beni Dolandıran Kişiye Dava Açabilir Miyim?

Kanıtlar varsa açılabilir, adam açık açık sana MSI satıyorum falan dediyse evet bence siz haklı çıkarsınız.
  2. kullanmıyorumkolaygelsin

Öneri Blue TV VS Netflix?

DiZiBoX kUlLanıYoRuM BeLeŞ mOrUq :d Bu arada bence Netflix :)
  3. kullanmıyorumkolaygelsin

Ram Kullanım Sorunu

Arka planda Discord ve Steam açık, sadece Chrome'da bu forumda 1 sayfa açıkken toplam 5 GB kullanılıyor. Kaç tane sayfa açtığınıza da bağlı olarak artması olağan bir durum bence.
  4. kullanmıyorumkolaygelsin

REAKSİYON SIRALAMASI

Anında yenilenmiyor o sıralama. Belki dakika başı belki 5 dakikada bir falan yenileniyor.
  5. kullanmıyorumkolaygelsin

Sizce dolar artarmı düşermi ?

Bence en az 1 ay daha yükselir, yükselmezse bile bu seviyede kalır. yani düşeceğini hiç sanmıyorum.
  6. kullanmıyorumkolaygelsin

Pc Hocası sistem toplama sihirbazı

Sistemi toplayacağın zaman buraya konu aç. Biz zaten en uygununu sana buluruz merak etme :D
  7. kullanmıyorumkolaygelsin

Öneri Bilgisayar üzerinden iş yapıp para kazanabilirmiyim?

Bazı sitelerde online müşteri temsilcisi olabilirsin. Bi arkadaşım bir bet sitesinde bu işi yapıyordu mesela.
  8. kullanmıyorumkolaygelsin

YARDIM EDİN

Sistem geri yüklemeyi dene.
  9. kullanmıyorumkolaygelsin

yüklediğim programların veya oyunların ikonları kayboluyor

bilemedim valla. Konu uplansın diye mesaj atıyorum, umarım yardımcı olabilecek biri görür konuyu.
  10. kullanmıyorumkolaygelsin

yüklediğim programların veya oyunların ikonları kayboluyor

Bilgisayarın yavaşlığından kaynaklanıyor olabilir. Eski bilgisayarım ve laptop'ımda da böyle oluyordu. Sistemin ne?
  11. kullanmıyorumkolaygelsin

20 Yaşındayım, Corona virüsünü yenebilir miyim?

Yav ben de bedelli yaparım askerliği de 21 günden ne olacak dayanırsın. Ben de sevmem öyle tanımadığım insanlarla aynı ortamda bulunmayı ama anı biriktirmiş oluruz en azından. Bedellileri de zorlamıyorlar, hatta içini rahatlatacak bir video atıyorum. İzle bunu:
  12. kullanmıyorumkolaygelsin

20 Yaşındayım, Corona virüsünü yenebilir miyim?

Erdem sen niye sürekli olumsuz şeyler düşünüyorsun? 20 yaşındasın ya biraz olumlu düşün. Geçende de askerlik konunu görmüştüm Technopat'ta. Bir insan niye sürekli en kötü olasılığı düşünür @*#$£# Hadi açma bi daha böyle konular, olumlu şeyler düşün.
  13. kullanmıyorumkolaygelsin

BOSS BİLİŞİM

Galiba batmıştı. O yüzden alışveriş yapmayın oradan.
  14. kullanmıyorumkolaygelsin

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Gerek yok ne yapcan Vega 56'yı ya :d sana bi RX 5700 XT alalım dene bi sorunları çözmüşler mi :Ddd
  15. kullanmıyorumkolaygelsin

Klavyelerini de öneren çok. Birkaç kişiye aldırmıştım, memnunlar.
  16. kullanmıyorumkolaygelsin

Ben de yerimi alayım bu konuda. Beni burada görüp etiketleyenler vardı Technopat'ta. Gözlerim yaşardı, sevindim, forumda beni tanıyanlar da varmış diye. Technopat'ta olduğu gibi burada da bilgim olduğu konular üzerinde yardımlarımı edeceğim. Bu arada evet, yazım kurallarına burada da dikkat...
  17. kullanmıyorumkolaygelsin

OEM KEY GÜVENİLİR Mİ?

Microsoft Türkiye'den yetkili bir kişi bu keylerin yasa dışı olduğunu belirtmişti. Ben de ilk öyle yapacaktım ama yasa dışı bir şeye para vermek crack'li oyuna para vermekle aynı şey diye düşünüp yapmadım. CMD'den 2 dakikalık bir işlemle Windows'u orijinal yaptım. Ama bu da ne kadar güvenilir...
Top Bottom