Arama sonuçları: *

1. kupır

Android için Dolby Vision ve HDR 10+ destekli videolar?

Hah teşekkür ederim, özel bir media player gerekiyor zannetmiştim
  2. kupır

Android için Dolby Vision ve HDR 10+ destekli videolar?

Yeni telefonumda Dolby Vision ve HDR 10+ desteği var fakat bunları denemek için bildiğim kadarıyla sadece Netflix var. Bu teknolojileri destekleyen videoları/filmleri nasıl bulabilirim ve hangi medya oynatıcısı uygulamayla izleyebilirim bilgisi olan var mı?
  3. kupır

bu dosyanın uzantısı yani adı ne biliyor musunuz?

https://prnt.sc/UUt9YecMZcd5 şu ekran görüntüsünde gösterdiğim şekilde dosya uzantılarını aktifleştirin, sonra dosyanın uzantısını bize söyleyin ona göre yardımcı olalım. Gönderdiğiniz ekran görüntüsündeki simge bilinmeyen uzantılı dosyalardaki varsayılan ikon, oradan bir şey bulamayız.
  4. kupır

İsmini Jüpiter'in uydusu Europa'ya gönder!

Ben göremedim, konu açıldıysa yöneticiler kilitleyebilir. Şakaysa komik tabii Hayırlı olsun ;) Kesinlikle :D Beğenmenize sevindim, soyismi kabul ettiler mi? :D
  5. kupır

Rica ederim 5-10 dakikaya onay mesajı geliyor, büyük* ihtimal spam botlardan dolayı öyle bir şey yapıyorlar. Onaylandı mı, uzay aracı gönderildi vs. gibi bildirimler için e-posta atıyorlar. Bence çok da önemli bir kişisel veri değil e-posta adresleri artık, her yerdeler zaten.
  6. kupır

NASA, Ekim 2024'te Jüpiter'in buzul uydusu olan Europa'ya, Europa Clipper ismini verdiği uzay aracını gönderiyor. Europa Clipper'ın asıl amacı; buzul uydunun yüzeyinin altında yaşamı destekleyebilecek yerlerin olup olmadığını araştırmak olarak belirtilmiş. Ekim 2024'te fırlatılacak olan uzay...
  7. kupır

Kız arkadaşın instadan erkeklerı çıkarmasını istemek?

Aldatma niyeti varsa kendi hesabında tek erkek bırakmayıp fake hesap açar, bir yolunu bulur ruhun bile duymaz. Güvenmiyorsan ilişkinizin bir anlamı yok
  8. kupır

Kitap bastırmanın maliyeti nedir?

Dijital kitap işini düşündün mü? Google Play'de falan satabiliyorsun galiba. Daha uyguna gelir.
  9. kupır

Açıktan ybs veya bil prog okumak vs yazılımı kendi öğrenip geliştirmek

Anadolu AÖF'te okuyorum, üçüncü sınıfım DGS ile geçiş yaptım. YBS'yi açıktan okumak beni çok zorlamıyor (geçen dönemki 7 dersin 2 tanesinden kaldım, çalışmamıştım) ama sizin gibi İktisat okurken ikinci üniversite olarak YBS okuyan arkadaşım bırakmıştı bölümü, zorlanmıştı. Herkes aynı olacak...
  10. kupır

Açıktan ybs veya bil prog okumak vs yazılımı kendi öğrenip geliştirmek

İkisinin karışımı. Ben de 2. üniversite olarak açıktan YBS okuyorum ve boş vaktimde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İş başvurularında lisans mezunu artık şart gibi bir şey oldu, ki zaten tek başına lisans mezunu olmak yetmiyor şimdi artık herkes lisans mezunu olabiliyor neredeyse o yüzden...
Top Bottom