Arama sonuçları: *

1. levon

Modart Forum'dan uzaklaştırıldım

Sen fake ve sahte üyelikleri savunmaya devam et güzel kardeşim. Bizim forum da miss gibi sen merak etme 😉 @Mehmet Yılmaz Fake üyelikler hakkında gerekli cevabı size verir. Adamlar sizlerin hakkını savunmak için ve düzgün bir forum ortamı oluşturmak adına bu tür spam maillerin önüne geçiyor...
  2. levon

Seninki apayrı bir şey hocam. ama bu arkadaş kabak gibi Fake Mail ile üye oluyorum demiş 🤣 Fake mail in savunulacak bir yanı zaten olamaz. Haksız mıyım.
  3. levon

Kardeşim ağzınla söylemişsin birde Fake Mail diye. Donanım arşivi forumunda da spam koruması var fake hesapları forum zaten kendisi bildiriyor. Buna nasıl müsaade edelim. Çoklu hesap ve mail yasak zaten her forumda. Bana özelden yaz kullandığın maili ben ekleme yapayım. Daha ne diyim yani şimdi...
  4. levon

Modart PC Levon Bey'den Özür Diliyorum

Güzel bir noktaya değindim. Sistemleri tamamiyle itopya belirliyor sadece itopya değil satıcı belirliyor demek lazım. Doğru cümle o çünkü. Peki durum bu haldeyken Sistemlerde Yayıncının Adının olmasının ne önemi kalıyor 😉 Yani Sistem inceleme videosu ile Bu bir ModArt PC sistemidir demenin...
  5. levon

Modart PC Levon Bey'den Özür Diliyorum

Valla bu hareketin kalbimi fethetti gerçekten. Çok olgun bir davranış bu yaptığın hatta örneği çok nadir. Asıl ben verdiğim karşılıklarla da kalbini kırdıysam Affet kardeşim. Tekrardan sağol varol ❤
Top Bottom