Arama sonuçları: *

1. livaneli08

coronadan dolayı arkadaşım

arakadaşlar malesef pozitif cıkmış 1600341354 belırtı aynı belırtıler ıste
  2. livaneli08

ya bi tane arkadaşın dolayı oda bilmiyomuş corona oldunu şimdide hastanede yatıyor o arkadaşı benimde arkadaşım karantinaya alındı 1600281928 reis bünye cok onemlı bünyesi dayanmazsa bu yükü kaldıramaz ama sen yinede moralini yüksek tut allah büyüktür bir şey olur
  3. livaneli08

saol reis
  4. livaneli08

aga be arkadaşımın annesıde aglıyor duruma 1600281656 duyunca bende cok uzuldum 1600281683 geçmiş olsun reis
  5. livaneli08

saol
  6. livaneli08

saol 1600281549 bide dayı burası artvin temmuzda sıfır vaka vardı şimdi coronadan yıkılıyor burası antalyayla karıştırma lütfen
  7. livaneli08

bılmıyorum cok bana test yaptırdım dedı
  8. livaneli08

yogunluktan dolayı acıklanmadı 1600281287 burda 2binden fazla vaka var 1600281311 benim yaşadım mahallede 10kişi var karantinada ve tedavi gören
  9. livaneli08

konuştugum zaman durumu iyiydi şuan ilerde nolucak allah bilir bekleyip görücem
  10. livaneli08

inşalllah
  11. livaneli08

5gundur karantinada arkadaşlar hiçbişey belli değil canımı sıkıyo bu durum ya gelipte bakmıyorlar 1600281013 bi arkadaşı yüzünden kapmış olabilir
  12. livaneli08

inşallah ya 1600280833 saol kardeşim
  13. livaneli08

arkadaşlar başlıktan anlıcanız gibi corona yüzünden cok sevdim bir arkadaşım değer verdim biri şuan coronadan dolayı karantinada 14gün içinde belli olucak test yapılmış sonucu belli değil umarım corona değildir lütfen dua edebilirmisiniz tşkler dua edenler için
  14. livaneli08

Parolaları Unutmamak İçin Ne Yapmalıyım?

Enis Naber? :D (Enis Jacklison olmadını biliyom)
  15. livaneli08

5 Yıldır aynı şifreyi kullana kullana ezberledim ben :D 1597147190 İroni? İroni ise (!) koyun.
  16. livaneli08

Parmak izi koyuyorum ben Zenginlik ;):sneaky::sneaky: (!) A10s Var :D
  17. livaneli08

Foruma Kısa Bir Ara Veriyorum

Sağ sağlim dönersin İnşallah. @KaanCK 'da Discorddan bişi dedi: Hayırlı teskereler.
  18. livaneli08

Sosyal Medyanın yasaklanması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

niye umrunda deilmiş bu forumlar falanda kapanıcak ne yapıcan allah aşkına adam gibi yorum yap ya insanların canını sıkma
  19. livaneli08

Nasıl ikna ederim?

knk canını sıkma ya allahın izniyle olur bişeler müsait bi zamanda tekrardan sor
  20. livaneli08

Basit ve düşük sistemler için tarayıcı

o bir dahi :D profesyonel usta o herşeyi becerir o :DD
Top Bottom