Arama sonuçları: *

1. lyricshalil

YouTube için tavsiye verir misiniz ?

:DDD
  2. lyricshalil

tekrardan çok teşekkür ederim şuan travis scoot FEİN şarkısını yapıyordum kendrick lamar listeye eklemek istiyordum önerilerin fikir açısından çok yardımcı oldu tekrardan teşekkürlerimi sunarım 1764975091 fikirleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. İlk etapta sevdiğim karışık türde...
  3. lyricshalil

listeye aldım çok teşekkür ederim fikrin için
  4. lyricshalil

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

SGK ve GSS borçları yapılandırılmaz peşin ödenmek gerekir ve faiz silinmez son 10 yıl önceki prim borçları karşılıksız devlet siliyor eğer yurtdışında yaşıyorsan ve çalışma ya da oturum hakkın varsa bunu gösterip GSS sildirebilirisin yok ise ödemek zorunda kalıyorsun
  5. lyricshalil

tabi kiiii çok sevinirim lütfennn
  6. lyricshalil

kendi adıma konuşayım şarkılarda belirtiyorum o nedenle ihtar yemiyorum öte yandan reklam olduğu için çok üstelemiyor birkaç firma dışında onlara da dikkat edince sorun kalmıyor
  7. lyricshalil

YouTube da yabancı şarkıların veya türkçe şarkıların LYRİCS olarak yayınlıyorum sizden ricam kanalımı + artıları ve - eksileri ile yorumlar mısınız tüm eleştrilere açığım izlenmelerimle oranla abonem sayım düşük kalıyor tavsiye veya önerileriniz varsa paylaşın lütfen kanal...
Geri