Arama sonuçları: *

1. mertkuskapan

Forumun ilkleri neler? (konusu-mesajı-üyesi- vs.)

Hayır ne uçması :)
  2. mertkuskapan

Donanım arşivi foruma noldu

Merhabalar, Forum üzerinde geliştirmeler yapılmaktadır. Bunun için gece çalışmak en uygun saat. Bu nedenle bunu canlı ortamda gerçekleştirmemiz gerekmektedir.
  3. mertkuskapan

Forumdaki ilk kişi kimdir?

Hey gidi günler.. Çok güzeldi :)
  4. mertkuskapan

En sevdiğiniz yetkili kim?

Güzel görüşün için teşekkür ederim fakat Donanım Arşivi'nden iyi değilm orayı düzeltelim. İyi olmak ta istemem... Donanım arşivi'nin bende yeri çok başkadır; En büyük destekçimdir.. Bunu belirtmek isterim. Kanalımın başarısı veya iyiliğinin gizli kahramanı Abdullah ağabeydir.
  5. mertkuskapan

En sevdiğiniz yetkili kim?

Adam; ne olur ne olmaz hepsini yazayım garanti olsun demiş :)
  6. mertkuskapan

Forumdaki + Simgesi

iostada oluyor fakat sekme adres satırı ve alt bar gizlenmiyor. Ezmem gereken kodlar var.
  7. mertkuskapan

Forumdaki + Simgesi

Öyle bir özellik var fakat daha aktif etmedim. Sanki mobil uygulama bildirim atmış gibi oluyor :)
  8. mertkuskapan

Forumdaki + Simgesi

Teşekkür ederim güzel insan :)
  9. mertkuskapan

Forumdaki + Simgesi

Masaüstü desteği vardır.
  10. mertkuskapan

Forumdaki + Simgesi

Sadece telefondan chrome browseri açıp foruma giriyorsun. Üç noktaya basıp ana ekrana ekle yada uygulamayı kur gibi bir ibareye basıyorsun bu kadar :) Ardından telefonunun menüsüne ekleniyor. ekran resimleri alıp konuya ekleyebilirsen arkadaşlarında faydalanabilir bu bilgiden.
  11. mertkuskapan

Forumdaki + Simgesi

PWA sistemini hemen hemen her yazdığım uygulamamda kullanırım. Forumda tapatalk gibi bir sistem yerine PWA ile mobil desteğini rahat sağlayacağımı düşünüyorum. PWA gerçekten mükemmel ötesi bir şey :)
  12. mertkuskapan

Forumdaki + Simgesi

Merhabalar, Mobilde ve Masaüstü deneyiminde güzel vakit geçirebilmeniz için forumumuzda artık PWA desteğimiz bulunmaktadır. (Progressive Web App) PWA'ı bilmeyenler için özetleyeyim. Aşamalı web uygulaması demektir. Mobil uygulama yazmaya gerek kalmadan telefonunuzdaki browserden ana ekrana...
  13. mertkuskapan

Önce ITOPYA, Sonra Forum!

Uptime ile ilgili herhangi bir mesaj almadık alarım almadık. Cloudflare tarafında bir sorun olabileceğini düşünüyorum. :)
  14. mertkuskapan

Mert Kuşkapan - Gangsta's Paradise

Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Çok teşekkür ederim. Ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık.
  15. mertkuskapan

Mert Kuşkapan Yeni Videosu

Teşekkür ederim @Abdullah Hacıgül abi :) Seninde desteğin büyük. Sağolasın.
  16. mertkuskapan

Mert Kuşkapan Yeni Videosu

Destekleriniz için teşekkür ederim :) Kavuştum sonunda internetime
  17. mertkuskapan

Donanım arşivi sunucuları

Cloudflare yoğun bir sorun yaşamaktadır. Bu yüzden Token bağlantısını bazen kapatmaktadır. Token kapanırsa sunucuya erişemezsin. Sunucu bazlı değil :) internet servis sağlayıcılarının DNS adreslerini geç yenilemesinden kaynaklı. Bu sorun cloudflare kullanan tüm sitelerde yaşanmaktadır. Bak...
Top Bottom