Arama sonuçları: *

1. messisevdalisi

SİPARİŞ VERMEDİĞİM HÂLDE KARGO GELDİ

kargoyu almadım tabii ki arkadaşlar
  2. messisevdalisi

SİPARİŞ VERMEDİĞİM HÂLDE KARGO GELDİ

bugün eve yurtiçi kargodan kargo gelmiş alıcı olarak benim ismim ama telefon numarasına annemin telefon numarası girilmiş yurtiçi ile alıcı ödemeli olarak 67,57TL. kargoyu gönderenin de ismi var ama ben öyle birisini tanımıyorum neyin nesi olabilir?
  3. messisevdalisi

Nasıl Arkadaş Bulabilirim

kusura bakma aga, yanlış anladım ben
  4. messisevdalisi

dostum sorunun mu var? arkadaş hastalıktan kastın ne diye sormuş onu cevapladım kuyruk acın mı var bana karşı?
  5. messisevdalisi

pandemi covid
  6. messisevdalisi

Usta discorddan filan bi şey olmaz sakın kanma o sözlere. Okul arkadaşlarınla takıl olmadı kafelere git tabii dikkat et hastalık kapma.
  7. messisevdalisi

Steam'a gif yükleyemiyorum

Arkadaşlar Steam artwork boyutu max 8mb ama ne yapsam ne etsem 8mb indiremiyorum kaç tane sitede denedim bazısı %0 bazıları da dosyanın boyutunu arttırıyor saçma bi şekilde yardım ederseniz sevinirim.
  8. messisevdalisi

bu steam hesabının vitrinindeki gif in sadece thor olan halini nasıl bulurum

Genelde adobe after effecten yapılıyor böyle şeyler ücretli yapan kişiler var sağ alttaki gifte arso dsgn yazısı var belki iletişime geçmene yardımcı olur. edit: biraz araştırdım https://arsodesign.com sanırım sitesi bu discorda yönlendiriyor. bu video yardımcı olabilir.
  9. messisevdalisi

Donanım Arşivi forum hakkında genel bilgileri öğrenmek istiyorum

Teşekkürler Platinum'yakışır bir cevaptı :D
  10. messisevdalisi

Donanım Arşivi forum hakkında genel bilgileri öğrenmek istiyorum

Arkadaşlar forum kavramına yeniyim haliyle bu forumda da yeniyim 80+ 80+bronze gibi şeyler var bunlar ne işe yarıyor puan gibi kavramlar var mı yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.
  11. messisevdalisi

oyunalisveris.com güvenilir mi

Arkadaşlar site güvenli key veriyor
  12. messisevdalisi

oyunalisveris.com güvenilir mi

https://www.oyunalisveris.com site bu arkadaşlar 40 küsür liraya pubg var alınır mı?
Top Bottom