Arama sonuçları: *

1. morocco

Aşırı derecede mutsuzum

Fena ezikçe bir düşünce.
  2. morocco

Aşırı derecede mutsuzum

Bir şey yap demedim zaten. Çık biraz çimene dokun ve dışarıda da bir hayat olduğunu fark et. Ardından da dediklerimi yap. Dışarda sadece otursan da olur.
  3. morocco

Aşırı derecede mutsuzum

Basit, bir hafta boyunca her gün dışarıya çık ve çimene dokun. Kafanı dinle biraz. Sonra odaklanıp ders çalışmaya başla. Yapman gereken başka bir şey yok. Türkiye'nin her yerinde insanlar böyle sorunlar yaşıyor fakat sorumluluklarını yapıyor. Sen de bi sıralama hedefi koyup onun için bir seneni...
  4. morocco

Türkiye Nasıl Düzelir Ya da Düzelir Mi?

Düzelmez, ilk fırsatta kaçacağım umarım
  5. morocco

Yeşil pasaporta sahibim, sigorta girişi olunca iptal olur mu?

Üniversite öğrencisiyim, yeşil pasaporta sahibim ve yazın 3 ay işe gireceğim. Bu süreçte ardından sigorta çıkışım yapılacak. Yeşil pasaportum iptal olur mu? Resmiyette sanırım olur diyor fakat yürürlülüğe koyulmuyor, iptal olan birisini duymadım daha.
  6. morocco

Yeşil pasaport sigorta girişi yapılırsa gider mi

Hocam sorun oldu mu?
  7. morocco

Toplan Mezun Tayfa .

sınav sayısal açısında bence iyi çalışan öğrenciler için güzel bir sınav, ön sıralarda pek yığılma olmaz. matematikte 9 10 seçici soru varmış.
  8. morocco

Yazın tyt çalışacam soru bankası yt kanalı önerisi?

dostum bana özelden yazar mısın kendi yazınki programımı musaıt olunca anlatayım
  9. morocco

Üniversite Diploması Ne Kadar Değerli?

üniversiteye bağlı
  10. morocco

Söylerseniz Linç Yiyeceğiniz veya Tuhaf Karşılanacağınız Şeyler

Halkın %98'inden üstünüm
  11. morocco

Gebzede üniversite okunur mu?

gebze yerıne odtu gıtmek daha mantıklı gelıyor bana acıkcası, tabi siralamaniza da bağlı biraz
  12. morocco

Beleşçi oda arkadaşım var ne yapmam gerek

direkt şikayet
  13. morocco

Ekrem yaptı yapacağını

bazı şeyleri hakediyonuz siz ya :D
  14. morocco

En İyi Okul Zamanınız Hangisiydi?

8.sınıf
  15. morocco

Liseyi bitirmiş büyüklerime soruyorum

3600 yaptım, belli bi tecrübeye sahibim bu yüzden doğru bilgiler vereceğimi düşünüyorum. TYT'ye dokunma şuan bırak kalsın yazın arttırırsın. TYT çalışacağım diyorsan türkçe veya matematik çalış fen/sosyal çalışırsan 12de unutacaksın haberin olsun tecrübelerle sabit. 11.sınıf konularında hiçbi...
  16. morocco

Donanım arşivi forum VS Technopat sosyal

Technopat kitlesi daha iyi. Burada çok fazla çocuk var ve konu dışı postlar genelde ilgi alıyor. Teknoloji ile alakalı soruları Technopat'a sormak daha mantıklı.
  17. morocco

AÇIK LİSE SINAVLARI YÜZ YÜZE YAPILIYOR ARTIK !

Fen lisesi hocam. Herkeste belli bir bilinç var yatmaktan kastım sınav haftaları dışında hiçbir şey yapmayanlar. Hiç çalışmıyorsa o yatmak değil direkt TEMBELLİK olur.
  18. morocco

AÇIK LİSE SINAVLARI YÜZ YÜZE YAPILIYOR ARTIK !

Çok doğru bir karar. 3 yıl yatıp OBPlerini 92-93'ten 97 98'e çıkardı çoğu arkadaşım.
  19. morocco

Nvidia işlemci üretse nasıl olurdu

iyi olurdu.
  20. morocco

4 yaş büyük bir kıza aşık olmak

Valla olmaz kanka ya
Top Bottom