Arama sonuçları: *

1. mortah

"Ahmet" isminde dalga geçilecek ne var?

Şahsen şansım olsa Ahmet ismine sahip olmak isterim gayet güzel bir isim hem 5 harfli kodlaması falan kolay hem de nick bulurken falan uygun f/p isim.
  2. mortah

Azı dişim çekilecek sizin tecrübeleriniz nelerdir?

Apse siyah olmuş buna ilaç tutmaz dedi
  3. mortah

Azı dişim çekilecek sizin tecrübeleriniz nelerdir?

Sol arka dişimde küçükken dolgu yapılmıştı (süt dişim değil) şimdi çekilmesi gerekiyormuş ( Apse olduğu için) daha önce çektiren varsa tecrübelerini anlatabilir mi? 3 kök var ve sol arka tarafta. Ayrıca kontrolü var mı şehir dışınds okuduğumdan evime döneceğim ona göre izin alacağım.
  4. mortah

Merhametsiz olmaya başladım.

Herkes yaşattığını yaşar.
  5. mortah

Forumun Cırkı Çıkıyor Farkında Mısınız?

Moderatör sayısı arttırılıp, konu onayı getirilsin. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  6. mortah

Dinlediğinizde gaza geldiğiniz şarkılar

Attıktan sonra farkettim konular alt alta gelmiş 😅
  7. mortah

Sistemimi Topladım, Teşekkürler DA Ailesi!

H.o dostum :blobdance:
  8. mortah

"HAYATIMIN KONUSU"

Dostum maalesef sen bir çok şeyi içinde yaşamaya devam etmek zorundasın. Çünkü bir kişi 18 yaşına gelene kadar ailesi onun hakkında tam yetkiye sahip. Yani sen mesaj atıyorsun kız mutlu oluyor ama ailesi rahatsız oluyor bu durumda şikayetçi olurlarsa haklı olan taraf aile olacaktır. Anladığım...
  9. mortah

Maddi durumumuz olmasına rağmen babam bilgisayar almıyor.

Babana lafını geçirebilecek bir kişite söyle. (Ben genelde babanneme söylerim)
  10. mortah

Günde Kaç Saat Bilgisayarla Oynuyorsunuz {ANKET}

Ah ah ev taşıyoruz 1 aydır şimdi de iş dönemi başlıyo bahar ayinda 7-8 di ama şimdi zorlasan 2 saat fln :(
  11. mortah

Donanım Arşiv Forum Üyeleri şu an neye ihtiyaç duyuyor?

Bruh moment öyle bir andir ki herkese pc önerdikten sonra kendi sisteminin hayalini kuruyorsundur :(
  12. mortah

Hayatınız nasıl iyi misiniz?

Lgsye 2 sene önce girmis birisi olarak okumadığım okuldan karne almanın saşkınlığı haric iyiyim
  13. mortah

Donanım Arşiv Forum Üyeleri şu an neye ihtiyaç duyuyor?

Bakalım kimlerin nasıl ihtiyaçları var? Ben: masa :)
  14. mortah

Bir konuyu bulamadım yardım lazım

Teşekkürler
  15. mortah

Bir konuyu bulamadım yardım lazım

Hepsiburada da 50tl indirim olduğunu soyleyen bi arkadaş vardı arattım bulamadım linki var mı o konunun?
Top Bottom