Arama sonuçları: *

1. nazmy6

Tüketici Hakem Heyeti Başvuru Sonuçlanma Süresi

Tek tük markalar dışında katılıyorum hocam yok cidden.
  2. nazmy6

Hocam birde şahsi fikrim, tonlarca mouse kullandım. Piyasada uzun süredir olan ve süreklilik gösterebilen mouselerden şaşmayın bence. Tamam bazı mouseler pahalı evet vesaire falan ama cidden diğer mouselerin kullandığı programlar olsun arayüzler olsun hissiyatlar olsun cidden tatmin etmiyor...
  3. nazmy6

Hocam ben bundan 2 yıl önce Superlight için skatez almıştım, skatezin sadece kutusunu açmıştım ve kullanmamıştım başka bir mouseye geçeceğim için. Arayıp başka bir mouse skatezi ile değişsek olur mu diye sorduğumda tabii ki olur demişlerdi. ben şahsen böyle bir olay yaşadım ve 40-50 lira idi...
  4. nazmy6

Teşekkür ederim, aynen öyle. Bu firmanın ben nasıl hala daha satış yaptığını anlamıyorum hocam, ürün kullanılamaz halde ve verdikleri cevaplar tamamen dalga geçme niteliğinde birde üstüne üstlük beni instagramdan engelliyorlar :D . Sanırım 3-4 ay sonra sonuçlanacak dava.
  5. nazmy6

Dostlar merhaba, ConnectGame üzerinden mouse satın almıştım, nasıl bir site olduğunu bilsem almazdım buralarda çok konusu açılmış ama bakmadan düştük bir tuzağa mecbur. Mousenin clickleri bozuldu kullanılamaz hale geldi, sarj kablosunda temassızlık var ve scroll tuşu bozuk. Mouse bildiğin çöp bi...
Geri