Arama sonuçları: *

1. nightfall

Otobüs firmasını nereye şikayet edebilirim?

Estağfirullah hocam ben de konuyu açtığıma bi tık pişman oldum sonradan. Millet diyecek sanki holdingi var da yarım saat çok önemli 😄 Yukarda okudunuz mu bilmiyorum, ben yoğunbakımda çalışıyorum nöbet usulü olduğu için anca aralardaki boşluklarda ailemin yanına gidebiliyorum o da ayda bir falan...
  2. nightfall

Yarım saat normal şartlarda uzun değil ben de farkındayım ama geçen seferkinde de bir saat kadar geç kaldılar. Bilet kesen arkadaşa sordum hep böyle yapıyor, bence bir dahakine başka firmadan alın dediler. Onda ötürü sormak istedim. İznim pek kısa olduğu için biraz gergindim o sıra açıkçası...
  3. nightfall

Selamün aleyküm arkadaşlar. 200 kilometre yola 40 tane adam taşıyan firmaya 400 lira para veriyorum, üstüne yarım saat (şimdilik) rötar yiyorum. Manisa'dan çıkması gereken saatte İzmir'den yeni çıkıyor adamlar. Daha önce böyle bir deneyimi olan oldu mu, nereye şikayet edebilirim bunları?
  4. nightfall

sakata gelirmiyiz sizce

Açıkçası ben böyle durumlarda güvendiğimiz ve bilindik antivirüs programları onay verdiyse, bir tane kırmızı çıkmasını pek de önemsemiyorum. Tabii orada trojan ve malware yazmadığı müddetçe. Bugüne kadar da bir şey olmadı Allah'a şükür 🙂
  5. nightfall

Donanım Arşivi internet hızlarını paylaşıyor anlık 🧐

Turknet 50 Mbps paket kullanıyorum, şu an böyle ama 40'ın altına indiği olmuştu
  6. nightfall

bu tarz wallpaperlar ne olarak geçiyor

Teşekkür ederim, öyle diyorsanız madem eyvAllah 😄 Size de hayırlı günler ✨
  7. nightfall

Rica ederim 🌿 Tam o kişinin yaptığı gibi birebir bulmak zor olur tabii, arkadaş başka bir boyut resmen 😅 Ama inşâAllah aradığınız gibisini bulursunuz 🙋🏻‍♂️👋🏻
  8. nightfall

Trippy wallpapers diye aratırsanız az buçuk çıkar gibime geliyor 1662910318 Trippy space wallpapers diye aratın hatta
  9. nightfall

Telefon Tarife Taahhütü Bitince Ne Olur?

Aynı tarife daha yüksek bir fiyat üzerinden devam ediyor. Yine de olayı netleştirmek için müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim, varıp da fiyatı iki katına falan çıkarsa kötü olur 🤷🏻‍♂️
  10. nightfall

En Sevdiğiniz Araba Markası

Aslında arabalardan çok anlamam da YouTube'da videosunu gördüm çok hoşuma gitmişti, ondan öyle yazdım 😄 Yani paramız olursa modelini tekrardan düşünürüz tabi ✌🏻😁
  11. nightfall

En Sevdiğiniz Araba Markası

Mercedes Maybach S580 ✨
Top Bottom