Arama sonuçları: *

1. onixus

Steam sitesindeki oyun videoları açılmıyor, siyah ekran sorunu

Merhaba. Birkaç haftadır süren bir sorunum var. Steam sitesine girdikten sonra oyunların sayfalarındayken tanıtım videoları siyah ekran olarak kalıyor. İlgili resimleri ekledim oradan bakabilirsiniz. (Steam masaüstü yazılımında bir problem yaşamıyorum.) Chrome sürümü güncel. Gizli sekmede...
  2. onixus

İnstagram Kişi Ekleme Önerilenleri Kapatma

Merhaba Instagramdaki hikaye paylaşma alanının yanında sürekli kişi ekleme önerileri çıkıyor, kişilerin üzerine tıklayıp "gizle" desem dahi sayfayı yeniledikten sonra geri geliyor. Önerilen içerikleri 30 günlük kapat seçeneğini aktif etmeme rağmen hala aynı durumda. Annemin ve babam için bu bir...
  3. onixus

Steam hesabımdan hediye yollanmış.

Neyse sağlık olsun o zaman, en azından başka dert çıkmadı. Teşekkürler.
  4. onixus

Steam hesabımdan hediye yollanmış.

Merhaba birkaç gün önce "Cutout.Pro: In February 2024" (pwned?) hacklenmesi üzerine mail adreslerim çalınmıştı. Buna Steam dahil. Neyse ki 2 gün içerisinde kontrolü ele aldım, şifreler vs değişti, oturumlar kapatıldı. Fakat benim sorunum Steam hesabımın nasılsa çalındıktan sonra kişinin bir...
  5. onixus

Gastrit miyim acaba çözüm?

Sabahları bir bardak su içsem, çay, halley, tuzlu aburcubur gibi ne yersem yiyeyim yaklaşık 15dk sonra hemen ağzıma asidi ve hafif gazı geliyordu, bu durumu tam olarak çözemedim ama baya gelişme katediyorum. Öncelikle, geceden yatarken idrar rengime bakarak su almıyorum ve gece uyku bölünmemiş...
Top Bottom