Arama sonuçları: *

1. preus

Hızlı akan trafikte istemeden kediye çarptım

Teşekkürler hocam ^3
  2. preus

eyvallah hocam sag ol
  3. preus

dediginin aynısını düşündüm. normalde gözüm hep yoldadır yani görmem lazımdı. ne oldu da görmedim bilmiyorum ama yanımda kardeşim oldugu için iyi ki görmedim diyorum. çünkü eminim görseydim sağa veya sola kırardım direksiyonu ve trafik çok sıkışıktı. bu açıdan da düşünmek lazım.
  4. preus

Tek tesellim hatamın olmaması. dediginiz gibi düşünmemek ve kader demek en dogrusu
  5. preus

Tabii ki de. Trafikte hataya yer yok
  6. preus

haklısın ben de o düşüncedeyim. yapacak bir şey yok ama işte vicdan sızlıyor maalesef
  7. preus

ortalama 80-100 ile akan trafikte sag koltukta kardesım vardı. abi kedi demesiyle birlikte tak diye bir ses geldi. trafikte durma şansım sıfırdı ''abi bir de yavru kediydi'' demesiyle tam yıkıldım 2 saattir aşırı kötü hissediyorum birader ne vicdan azabıymış bu..
  8. preus

E-Devletin ücretsiz olarak birçok konu hakkında eğitim verdiği BTK Akademi

BTK Akademi'ye başlamak istiyorum. Deneyimlemiş arkadaşlar fikrini ve tecrübelerini yazabilir mi. Ücretsiz eğitim verdigini duydum ve bir çok konuyu ele alıyor. E-devletten giriş yaptım ve işime yarayacak çok fazla konu var. Eğitim seviyesi ne durumdadır ve nasıldır bilgilendirir misiniz.
Top Bottom