Arama sonuçları: *

1. raFixed

Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunu KPSS Ortaöğretim Tercihi?

Arkadaşlar Selam Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunuyum Hacettepe’de Matematik Okuyorum Kpss Ortaöğretime öylesinde girdim 87.5 alınca da boşa girmiş olmayayım dedim. Son alım yapılacakmış fakat çevremde kpssde 70 görebilen adam yok. Yol göstericim de yok. Geçen yıl Ankara Adliyesinde Mübaşir ve...
  2. raFixed

Safra Kesemi Alcaklar Askerlik?

teşekkürler arkadaşlar hukuk bitirince subay olarak yapmak istiyordum yüreğime su serptiniz ☺️
  3. raFixed

Safra Kesemi Alcaklar Askerlik?

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde safra kusuyorum diye konu açmıştım belki hatırlayanlar çıkar o süreçte 4 kontrole gittim. Polip Taş Çamurlaşma gözlemlendi gelecekte pankreatit olma riskim varmış o nedenle safra kesemi alacaklar. Kuzenim askerliğin yandı diyor fakat ben öyle bir şey göremedim...
  4. raFixed

Peşpeşe safra kusmak! Yardım

atak geçiriyormuşum acile zor vardım ultrason röntgen kan tahlili verdim bayıldım sonuç olarak safra kesem atak geçirmiş iltihaplanmış 6 hafta sonra alınacak
  5. raFixed

babam geliyormuş
  6. raFixed

Arkadaşlar uyandığımdan beri sarı kusuyorum peş peşe hala da midem bulanıyor azıcık rahatlasam acile gideceğim evde yalnızım bana bir akıl verin sürekli bulantı var. Tıpçı arkadaşlarımız varsa billurubin değerlerim yüksekti ondan kaynaklı olabilir mi?
  7. raFixed

Cumhur ittifakı veya CHP harici partiye oy vermeyi düşünen var mı ?

ben baştakini sevmem çevresini sevmem beslediklerini sevmem damatlarını sevmem -Bayraktar şişirme arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama bu ülkede pırlanta gibi gençler varken bu kadar başarılı olabilen yegane kişinin baştakinin damadı olması bile nice gençlerin önünün kesildiğinin en...
  8. raFixed

Teknoloji mağazası açmayı düşünüyorum görüşlerinize ihtiyacım var

bakalım hocam o da bir seçenek tabi
  9. raFixed

hocam zaten burdan aldığım fikir doğrultusunda yapacaklarımı gözden geçireceğim şekillendireceğim bir tek buraya göre yapmıyorum ki planlarımı yazdığım haber beklediğim yerler de var bu işi yapanlar arasından yine de uyarınız için teşekkür ederim ☺️
  10. raFixed

hocam benim derdim kazanmak değil zaten kendi işimin olması hacettepe matematikte okuyorum şu an özel ders de veriyorum fakat istediğim gelecek bu değil yani yoksa özel ders verir parama bakarım yine 😅 1680633563 kıymetli görüşleriniz için teşekkür ederim hocam dikkate alacağım 🤩
  11. raFixed

çünkü bilgisayar mühendisi arkadaşımla da konuştum dün 20 bin kazanıyor çocuk vasıfsız akrabam memur 22500 kazanıyor gelir dağılımı adaletsiz ben bölümümden ötürü özel ders verebilirim en basitinden ve iyi kazanabilirim fakat cezbetmiyor beni
  12. raFixed

ilk aşamada o yönde ilerlemeyi düşünüyorum evet hocam fakat ürünlere ucuza ulaşabilmem gerekiyor nasıl yapacağım bilmiyorum onu da maalesef
  13. raFixed

Dostlarım merhabalar ailemin de destek vereceğini düşündüğüm bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum Konu hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarımın görüşünü almak isterim ayrıca bilginiz fikriniz varsa itopyanın gencergaming in kuruluş süreciyle ilgili bilgi alabileceğim yerler...
  14. raFixed

el terlemesi sorunu çözümü nedir

xanti ter bezlerini aldırmıştı elindeki
  15. raFixed

Netflix Disney+ televizyona bağlanmıyor hdmi

hocam denedim sıkıntı portta değil ss alınca da simsiyah ekran veriyor ya netflix aynı bağlantıyla youtubedan video izleyebiliyoruz fakat netflix disney plus bunu engelliyor
  16. raFixed

Netflix Disney+ televizyona bağlanmıyor hdmi

Arkadaşlar çakma sitelerden açınca hdmi görüntüyü aktarıyor fakat resmi sitelerden açınca filmleri hdmila bağladığım akılsız televizyonum siyah ekran veriyor laptopta oynuyor film
  17. raFixed

Bölümümle alakam olmadığını fark ettim

bilgisayar mühendisliği veya eczacılık
  18. raFixed

eşeklik yaptım valla
  19. raFixed

yok hocam aile evi ama beytepe kampüse 2 saat sürüyor toplu taşımayla 4 araç değiştiriyorum 1674680259 sınav anında stres yaptım hocam en kötü 20bin diyordu hocalarım da ben de sınavdan önce tercih listem bile hazırdı en kötü tercihim 30bindi garanti olsun diye sınavda beklemediğim bir gaflete...
Top Bottom