Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

Gamegaraj sitesi çökmüş.

Evet çöktü
  2. rainbowgamer

Muhabbet kuşumun kanadının altında bir yara var

Hocam bence veterinere götürün
  3. rainbowgamer

Evime Giren Hırsızı Dövdüm

Helal iyi yapmışsın.
  4. rainbowgamer

Babam Uzaktan egitim Oldugu halde zorla Insaata Goturmek Istiyor

Sınıfta kalırım de
  5. rainbowgamer

Forumda Ateist Olan Kimler Var?

Kavga çıkacak inanç herkesin kişisel fikri görüşüdür.Merak etmeniz niye acaba
  6. rainbowgamer

9. Sınıf Fen Lisesi Kaynak Önerisi

Uv konularımın hepsinde yardımcı olmayan çalışan sendin galiba :D hocam 9.sınıf bilgi sarmalı
  7. rainbowgamer

Yksde sayısalda 80-90k yapmak için ne yapmalıyım?

Hocam bak sana söliyim günde 30paragraf 30problem biyoloji tekrar sonra denemelerini çöz eksikleri fasikülle bitir.Problemlere kafa yor.Genel tekrarlarını yap.Emin olduğun alandan alan denemesi çöz.Kesinlikle tyt kaynakları çöz sadece 345 değil.Zor kaynakları çözebilcek seviyeye kadar adım adım git.
  8. rainbowgamer

Deneme çöz demiyorum çöz ama konu eksiğin çoksa hemen yapma alan denemeleri var
  9. rainbowgamer

Hocam konu bitmeden deneme girişme dur sakin yaparsın bitir şu konunu sonra deneme konu bitirmeden çakılırsın.
  10. rainbowgamer

D Deneme çöz hatalı konularını gör hatalı konuların hakkında fasikül al faskikülleri bitir konuları hallet
  11. rainbowgamer

10.Sınıf Kaynak Önerisi Yapabilir misiniz?

Hayatta hiçbirşey halledilmeyecek gibi bir şey değildir zaten halledersin ama çok zamanını alır özellikle problemlre
  12. rainbowgamer

Hocam problemleri abarttım mı haha hocam abartman gereken konu problem ve geometri problemden 14 soru geliyo Allah aşkına
  13. rainbowgamer

Çap temeldi ama demekki tekrarlarınız kötüydü herneyse zaten 10da şunları yapın problemler(9) üçgenler (9) şunları bilmeden gelmeyin tabikide laf etmiyorum size
  14. rainbowgamer

zor mu gelmişti
  15. rainbowgamer

O herkesin var bak 10.sınıfta geometri çalış aralarda hergün 5problem çözsen bile yeter 10.sınıf kaynaklarını daha çok çöz bide kitap oku yada paragraf çöz seçim senin ben problemlere başlıcam
  16. rainbowgamer

A Ant matematik iyi bazı kitapları sadece kök temelden alıyo okadar temelin vardır bence
  17. rainbowgamer

Bak çap problem fasikülü al çöz sonra kafamız ağrımasın
  18. rainbowgamer

Bende 10.sınıfım bak çap matematik öğrenmek için bilgisarmalı matematik kimya falanda çap alabilirsin öbür fizik gibi derslerede bilgisarmalı varsa al bide problem kitabı al çöz
  19. rainbowgamer

Bilgisarmalı çap
Top Bottom