Arama sonuçları: *

1. reconlyfans

Video Beğen Para Kazan İşi Yasal mı?

*yasal olmama ihtimaline karşı sildim arkadaş doğru söylüyor 100 200 tl için riske atmayın kendinizi
  2. reconlyfans

Parayı attılar ve hala atmaya devam ediyolar dolandırıcı değil en azından beni dolandırmıyor. 1701939873 6. Göreve geldim ve artık video beğenerek değil adamlara para göndererek para kazanacakmışım :D
  3. reconlyfans

Merhaba dün bana telegram dan yazdılar başta dolandırıcı sandım, bana video görevleri verip video başına 20 tl vericeklerini söylediler başlangıç olarak ta güvenmem için ibanıma 100 tl attılar daha sonrasında 3 video beğendim ve adama yolladım 60 tl daha attı ve şüphelendim yasal yollardan...
  4. reconlyfans

ASUS Cashback kampanyası nasıl kullanılır?

https://www.asus.com/support/Product/ContactUs/Services/questionform/?lang=en bu linkten alıyor mail
  5. reconlyfans

Hallettim hocam onaylandı hatta. Asusa mail göndermek süreci hızlandırır diyorlar maile ne yazmam gerekiyor birde ingilizcemi türkçemi yazmalıyım?
  6. reconlyfans

Merhabalar ben bugün ASUS ROG STRİX SCOPE TKL NX model klavyeyi aldım ve asus cashback kampanyasından yararlanmak istiyorum 1 görselde (fatura kanıtı sayfa 1) kısmına hepsiburada nın mail üzerinden gönderdiği faturayı koydum, fatura numaraları kısmınada 2. görselde daire içindeki numarayı yazdım...
  7. reconlyfans

Okuldan gelince çalışabileceğim işler nedir?

15 yaşındayım lise 1'e gidiyorum İstanbul zeytinburnu'nda yaşıyorum. Okuldan geldiğimde çalışabileceğim iş arıyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Top Bottom