Arama sonuçları: *

1. ryangosling

Spotify listesi oluşturuyoruz 🔥

biz yazıyoz sien mi eklicen
  2. ryangosling

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

hangi yöntem o?
  3. ryangosling

öyle zaten de çok kötü kokuyo ve sigarayı bana karşı savunması çok acizce geliyo bana. ayrıca o içerken uzaklaş yanımdan diyorum solumamak için, gidiyo trip atmaya başlıup 1732301396 ciddi ilişki ama büyük ihtimal sınav senemiz olduğu için fatklı yerleri kazanıp ayrılırız diye düşünüyo
  4. ryangosling

daha az önce yaptım ben biliyorum zaten ver şunu artık diyip paketi almaya çalıştı cebimden ben de verdim al defol git dedim 1732301089 sonra yine bi şey olmasın akşam saati diye otobüs durağına kadar konuşmadan da olsa bıraktım
  5. ryangosling

sınav senem yani ayrılırsam bi de ınun psikolojisiyle uğraşıcam o yüzden istemiyorum. ayrıca onun dışında her şeyini seviyorum
  6. ryangosling

arkadaşlar maalesef ki sevgilim sigara içiyo(kız) ve ben nefret ederim o da bildiği için flörtken buluştuğumuzda yanında sigara bile taşımazdı. sen rahatsız olduğun için ben senin yanında içmem diyodu. şimdi 6 aylık sevgiliyiz. ve her gün yarım paket bitiriyo. her seferinde çakmağını ve paketini...
  7. ryangosling

sevgilime lego alcam ne alayım

peluş oyuncağı eve sokması çooook zor çünkü ailesi falan bilmiyor(abisi biliyo-annesi az çok) yukarıda attığım anka kolyesini almayı düşünüyorum ama ince gibi sizce o da kopar mı? zarif duruyor diye o tarz istedim.
  8. ryangosling

sever diye düşündüm ama bence şuan gerçek çiçek+kolye daha mantıklı gibi feliyo çünkü cidden çok küçükler ve pahalılar da
  9. ryangosling

bunlar da güzel ama maalesef bende mrka takıntısı var. ileride alırım ama orijinal pandora alırım mantığım var
  10. ryangosling

hocam ben bayılıyorum ama bi tane almak çok az gibi geliyo. gerçek çiçek alıp yanına da güzel bi kolye alsam nasıl olur sizce? 1721754369 bu ikisini beğendim nadıl sizce ya 3 legoyu da alıcam ya da gerçek çiçekle bunlardan birini alcam aşağı yukarı aynı fiyata geliyor
  11. ryangosling

hocam gerçek çiçek sordum 500tl e şimdi ben bu çiçeği alınca yanında hediye de alıcam o zaman daha da masraf daha da düşünmem gerekecek. başka öneriniz varsa söyleyin onu alauım.
  12. ryangosling

sevgilimin doğum günü var ve lego almak istiyorum ne alabilirim tavsiyeleriniz var mı? prime indiriminde kır çiçeği buketi alcaktım ama parayı anca ayarlayabildim şimdi de indirim bittiği için alamıyorum. başka be tavsiye edersiniz https://app.hb.biz/GIAHGmf9csoJ https://app.hb.biz/cqpAayRp7d7b...
  13. ryangosling

sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır

bence de güzel ama zaten yemeğe gideriz. bir de sıcakta tatlıyı hiç sevmem demişti. 1720877729 aliexpressten attıklarım nasıl sizce
  14. ryangosling

bu düz bi çikolata mı yoksa bi esprisi var mı
  15. ryangosling

https://a.aliexpress.com/_oCzCc1K ben de bunu buldum bu nasıldır 1720875841 bu da çok güzelmiş ama orjimal lego alcaksam kır çiçekleriydi galiba adı ondan almayı düşünüyorum ileride (çünkü 2k tl) 1720876020 https://a.aliexpress.com/_oB0vgrm bu tarz da olabilir ama aklıma takılan bi şey var. ben...
  16. ryangosling

kral biz onla bir yıldır aynı okukdayız son 2 hafta birbirimizi farkettik yani sen bi insanla nası 2ayda neyi sever neyden nefret eder direk bile biliyor musun? birbirimizi tanırız anlaşamazsak ayrılırız. neyi kurcalıyon bu kadar anlamadım. sen sevgilin olsa hangi hediyeyi alırsın onu söyle...
  17. ryangosling

teşekkürler . zaten takı ve giysi çok seviyor kendisi o yüzden aklımdaydı onlar . Yunanistan'a gittiğimde ona bileklik ve çanta almıştım. bu sefer de gümüş bir kolye alırım muhtemelen başka öneriniz varsa onlara da bakabilirim. ben bir kafede oturup aliexpresste görmüşsünüzdür belki bricks diye...
  18. ryangosling

2 aylık sevgilimin doğum günü geliyor (15 gün var) (maalesef) ve daha onu düzgün tanımadığımdan ne alacağımı bilmiyorum . şu anlık sadece çiçek var aklımda ama yanına bir şey daha almam lazım. ve bütçe de çok az öyle pandora falan asla alamam. tavsiyeleriniz neler?
  19. ryangosling

kızla buluştuğumda yemek yiyemiyorum

valla sağolun hocam bi tavuk pilav yaptık kızla bi de bi şeyler içtik sıfır sıkıntı geçti hem de arkadaşı da vardı. tavsiyeleriniz için teşekkürler
  20. ryangosling

kızla buluştuğumda yemek yiyemiyorum

teşekkürler hocam kızı almaya geldim bakalım nolcak
Top Bottom