Arama sonuçları: *

1. samet kulak

naylon şort rahatsız ediyor mu

tabi :d 1593368163 hayır madem böyle olacağını biliyor üretenler neden böyle yapıyorlar aklım almıyor
  2. samet kulak

yok be kanka gündelik için istemiştim
  3. samet kulak

orası öyle kanka ama gündüz kullanırsın diye 1593367490 aynen yapacak bir şey yok o yüzden :(
  4. samet kulak

eskişehir kanka normalde çok dışarıda kalmam zaten 2 3 saat falan kalsam da ne olabilir ki bence sıkıntı olmaz gibi teselli etmeye çalışıyorum kendimi
  5. samet kulak

o da doğru ama hala bilemedim kanka
  6. samet kulak

ben de öyle düşündüm ama baya güzel şort ya :d
  7. samet kulak

bi tane şort beğendim ama tamamen naylon yazın terletebilir ama tasarımını çok beğendim sizce ne yapmalıyım rahatsız eder mi
  8. samet kulak

Forumdaki en pahalı sistem kime ait

Abdullah abi hariç forumda en şaşalı sisteme sahip olan kişi kim sadece merak ettiğimden soruyorum bileşenleri neler
  9. samet kulak

10.sınıfım tıp kazanmak istiyorum

sayısal yapabilmek için istek lazımdır hocam ki temelin yoksa başarman gerçekten zordur dürüst fikrimi söylüyorum neye hevesin varsa ya da ilgin ona doğru yönel yapabildiğin dersleri yap yapamadıklarını zorla yapmaya çalışmak istek duygunu az da olsa öldürür
  10. samet kulak

Karantinada kilo verme

Kilona göre kanka aralıklı oruç için diyorsan neredeyse hiç almamalısın, ama normal beslenme için diyorsan besinlerle örnek verebilirim mesela sabahları tam buğdaylı ekmek yulaf vb gibi lifli şeyler yiyebilirsin öğlen yemeklerine bulgur pilavı vs gibi makro besinleri alabilirsin, tam bi...
  11. samet kulak

Karantinada kilo verme

Kanka işine karışmak gibi olmasın ama kilona göre içmelisin yani 84kg biri 4litre içmesi yeterli 5 litre içmen çok iyi tabi ki bir şey demiyorum ama tuvaletten çıkamazsın olm yavaş iç :D
  12. samet kulak

Karantinada kilo verme

Rica ederim kankam kolay gelsin aklına takılan bir şey olursa özelden sor
  13. samet kulak

Karantinada kilo verme

20.00'da yemek yemelisin ve böyle laf olsun diye vakit söylemiyorum hepsini aynı saatte yapmalısın yani bugün 12'de kahvaltı ettim yarın 1 de edeyim yok hepsi tam saatinde olmalı metabolizma alışması için 12'de kahvaltı 20.00'da akşam yemeği sonra yarın 12.00'a kadar hiçbir şey yemek yok sadece...
  14. samet kulak

Karantinada kilo verme

Metabolizmayı hızlandırmanın en iyi yolu cheat meal yapmaktır o da şu 15 30 gün arası iyi sürdürülen bir diyette kendini ödüllendirmek karbonhidratı çok olması önemli pizza gibi, vücudunuz belli bir beslenmeye alıştığı için metabolizma sabit kalıyor cheat meal yaparak hızlandırmalısınız
  15. samet kulak

Karantinada kilo verme

Kankam şimdi en iyi aralıklı oruç 16 8 yapılandır günün 8 saati belirli şeyleri yiyip geri kalan 16 saat aç kalacaksın, madem evdeyiz uyanma vaktimiz geç olabilir şöyle yapıyorum şimdi 12.00 kahvaltı, ama kahvaltıda önemli olan şeker, karbonhidrat vb gibi ürünler tüketmeyeceksin oruç boyunca...
  16. samet kulak

Karantinada kilo verme

Kankam uzun süredir beslenme eğitimi alıyorum senin ilacın bende, intermittent fasting (aralıklı oruç) yapabilirsin 16 8 şeklinde internetten araştırabilirsin çok güzel kilo verme yöntemidir onun dışında su diyeti uygulayabilirsin sabahları kaltığında 1 2 litre buz gibi suyu direkt içmen...
  17. samet kulak

Ailem pc almıyor nasıl aldırırım

dostum izin vermiyorlarsa ne kadar istediğini belli et yani ne bileyim bir işte çalış üstünü onlar tamamlasın yani ne kadar istekli olduğunu anlasınlar ya da hak etmeye çalış derslerine çok çalış başarı elde et ödül olarak alsınlar ya da şey diyebilirsin bilgisayar alırsanız örnek veriyorum...
Top Bottom