Arama sonuçları: *

1. S

Sizce ne yapmalıyım? Yardıma ihtiyacım var.

yurtdışına kayıt yaptım sorbonne paris tıp fakültesi allahın izniyle seneye gideceğim
  2. S

dostum lise 4 üz daha ne olmamızı bekliyon :)
  3. S

Arkadaşlar benim bir arkadasim vardı Biz çok samimiydik kavga eder yine bağışıklık ciğer kuzu sarması gibiydik. Ben geçen sana biriyle konuşuyordum Pandemiden dolayı buluşamadık çok fazla konuşamadık ve yürümedi. Hala ona karşı hislerim var. O en yakın arkadaşım olacak insan da bunu biliyor ve...
  4. S

Sırf Almanya ya gitmek için evlenilir mi?

Ben agustosta kanadaya yerleşiyorum. New brunswick bölgesine.Bi arkadaşımı yanıma alıp eşcinsel evlilik yapmayı dusunuyoruz sırf o da oranın vatandaşı olsun diye
  5. S

Gs fb maçı biletleri ne kadar olur?

Kara borsa bu
  6. S

Gs fb maçı biletleri ne kadar olur?

Arkadaşlar bir bilgisi olan var mı il dışından dört arkadaş gitmeyi düşünüyoruz 1500 tl falan yatırcaz ama yeter mi sizce bilgisi olan var mi?
  7. S

Balıklarıma bir şey olur mu?

Balıkları kendi fanusuna geri aldım yem yemiyorlar sımdı de anlamadım gitti 1636653079 Balıkları kendi Fanusuna koydum şimdi de yem yemiyorlar anlamadım gitti
  8. S

Balıklarıma bir şey olur mu?

Arkadaşlar ben normalde İzmir’de oturuyorum yarın Çanakkale’ye ailemin yanına gideceğim mecburen balıklarda götürmek zorundayım acaba bu durumda bir şey olur mu plastik bir kaba koydum ve otobüste üstünü kapatacağıM kapağıyla balıklar plastik kapta ölür mü 5 bi 24 saat burda kalıcaklar Bilgisi...
  9. S

1500-2000 tl arası oyucu koltuğu önerisi

Arkadaşlar selam kumaş arıyorum hawk gaming chair önerdilsr fakat boyuma uyar mi bilmiyorum boyum 1.85 kilom 88 yardımcı olurmusunuz başka kumaş koltuk varsa onlarda olur
  10. S

3000 tl yol bisikleti tavsiye

hocam o dağ bisikleti değil mi
  11. S

hocam sıfır dusunuyorum
  12. S

hocam 3000 demiştim bütçeye ama
  13. S

Arkadaşlar 3000 lira bütçem var yol bisikleti arıyorum kron carraro artık ne olursa yardımcı olurmusunuz
  14. S

3000 tl bisiklet önerisi

salcano ng650 iyi mi
  15. S

3000 tl bisiklet önerisi

29 jant olursa sevinirim. dağ bisikleti olması iyi olur,önerilerinizi bekliyorum(kron,carraro) bu iki markaya daha sıcağım diğerlerine göre
  16. S

bu bisiklet alınır mı?

ne alınır hocam
  17. S

bu bisiklet alınır mı?

arkadaşlar selam 2500-3000 tl arası bisiklet arıyorum bu nasıl yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum https://www.trendyol.com/kron/vortex-5-0-29-jant-mtb-16-kadro-21-vites-m-dis-bisiklet-p-110091065?boutiqueId=575848&merchantId=107414
  18. S

Netflixte izlediğim dizi kayboldu

haydaa
  19. S

Netflixte izlediğim dizi kayboldu

Arkadaşlar selam netflixte teen wolfa başlamıştım az önce bir uyandım dizi Netflix de yok. Netflix olanlar kontrol edebilir mi, sadece bende mi gözükmüyor teen wolf
  20. S

saçım çok yağlanıyor

vücudumda bir sivlice bulamazsınız,cildi yağlı biri değilim fakat saçım çok yağlanıyo,daha dün duş yaptım(duş alırken saçımı kazıyorum tırnaklarımla o derece gıcık oluyorum bu durumdan 2 defa) şimdi gene yağlandı.Bu bi tek bende mi var
Top Bottom