Arama sonuçları: *

1. S

Geliver ve kolay gelsin firması evde yoktunuz yalanı

Başka şehirden bir arkadaştan monitör aldım. Kargoya verdi geliver üzerinden. Kargom dağıtıma çıkarıldı. Kolay gelsin firması isimli kargo şirketi. Kapıma kadar gelip. Zile basmadan çekip gidip evde bulamadık diye beyanda bulunup mesaj atıyorlar. Bunu sosyal medyada yazacağımı söylediğimde Ceren...
  2. S

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

israildeki çocukların ölümünü destekleyen ahlaksız köpektir açık ve net. israil'in yaptığını meşru görende soysuz ve ahlaksız biridir.
  3. S

Hepsiburada 11.11 indirim yalanı

Hepsiburadadan ürün satın aldım madam coco mağazasından ürün 2.750 tl den 825 tl ye düşüyor yüzde 70 indirimle ama bu yalan, 11.11 indirimleri bittiğinde firma aynı ürünün fiyatını 1.000 tl ye çekti. Thh ye başvuru yapıcam aradaki fiyat farkını almak için. Bunlar tüketiciyi kandırmak için her...
  4. S

TURKCELL AŞIRI KAZIK CAYMA BEDELİ ÇIKARMASI

Turkcell hattı kullanıyordum ve taahhüt yenilemesi yaptım, yaparken de müşteri temsilcisine ; eski taahhüdümle ilgili hiçbir yükümlülüğüm yok değil mi? Dedim. Bana evet cevabı verdi, herhangi bir yaptırımı vs kalmıyor yeni taahhüde geçince değil mi? Dedim. Evet dedi. Fakat başka operatöre...
  5. S

Çalışma Saati Ücreti Nasıl Hesaplanır?

Arkadaşlar merhaba, aylık çalışma saati 180 ama saatlik ücret hesaplanırken insan kaynakları bana 225 saat uzerinden hesaplanıyor dedi. Bu yasal mı ? 180 saat calisma suresi ama 225 saat üzerinden asgari ücret veriyorlar yani şöyle ; 4250/225=18,88 Halbuki olmasi gereken bu degil mi ...
  6. S

Receive sms sitesi var mı ?

Arkadaşlar merhaba, receive sms sitesi var mı bildiğiniz türk numara, wp için lazım da birini işleteceğim. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  7. S

teknoloji pazarı güvenilir mi ?

Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapıcam da güvenilir bir site mi ? söyler misiniz rica etsem.
Top Bottom