Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

UPS Kargo Cumartesi Günleri dağıtım yapıyor mu?

inşallah gelir ya dediğim gibi gidilecek gibi değil şubeye neyse teşekkür ederim :)
  2. semihcndn04

tamamdır sizce yarın gelir mi pzt işteyim ups şubem de en yakın 8-9km ötede. Aldığım üründe yaya taşınacak şekilde değil. İstanbul içindeyim.
  3. semihcndn04

Arkadaşlar merhaba. İtopyadan aldığım ürün geç de olsa kargoya verildi durduk yere 1 gün depoda bekledi. Asıl sorum az önce çağrı sonucu alındı dendi ve istanbul içindeyim bende. Normalde diğer kargo firmaları pandemi olsa bile cumartesi hala dağıtım yapıyor. UPS firmasını hiç anlamadım...
  4. semihcndn04

"HAYATIMIN KONUSU"

bende aynı durumlardaydım bundan 2 sene sonra ulan ne kadar da (yazsam mı bilemedim geri z.) diyosun kendine. Aramızda 3-4 yaş var ama bende yaşamıştım ve bugün kendi halimde takılıyorum ilkler her zaman başka oluyor acısı dinmiyor uzun süre
  5. semihcndn04

Glocalzone uygulaması hakkında tartışma

Arkadaşlar reklamlardan esinlenerek bu uygulamayı keşfettim. İlk başta tamamen dolandırıcı oldukları kararına vardım. Sonra banka isimleri ünlü markalar verince bi 2leme düştüm. Galiba alıcı bulmalı gibi biryermiş. Yani düşünüldüğünde 4.5k ya getirtiyorsa ps5 i mantıklı. Sizin düşünceleriniz...
  6. semihcndn04

İnstagram Hesap Kapatan Fotoğraf

Arkadaşlar iyi geceler bilgilenin diye yazıyorum bu yazıyı bilen vardır bilmeyen vardır az önce öğrendim baya sıkıntıymış burnunda boncuk dişleri ağzında gülen bir adamı birisi size şaka amaçlı atarlar pp yap diye yaparsanız 2 saniye içinde hesap gidior haberiniz olsun yayalım bunu!!
  7. semihcndn04

Hangisini almak daha kârlı

kanka ufak bir matematikle hangisi daha karlı anlayabilirsin bunun için konu açmana gerek yoktu :D
  8. semihcndn04

PC Deki P ve H ışığı

Aynen oyun iniyor çok sağol yaa iyi geceler dilerim...
  9. semihcndn04

İnternet kafeler ne zaman açılıyor

Valla açan yerler var sistem garip işliyor bizim burada 1 Haziranda acikti 2 sinde bidaha cektim kapaliydi cok garipler
  10. semihcndn04

PC Deki P ve H ışığı

Asus Prime A320m-r 1591145809 Pek Teknik bilgim yok herşeyi fazla abartıyorum cunku daha yeni tamirden geldi 20 gunde korkuyorum artik ister istemez :D
  11. semihcndn04

PC Deki P ve H ışığı

Arkadaşlar kasamın üstünde power tuşunun yanında 2 ışık var biri P diğeri H. P Power demek evet sürekli yanıyor o ışık ama H diye kırmızi bir ışık var 1 sn aralıklarla sürekli yanıp sönüyor.Bu H nedir arkadaşlar??
  12. semihcndn04

Korona yüzünden evde kalmak

Oyun,Müzik.Film Perşembe günleri ise Canım Hocamızın çocuklar ben online ders işleyeceğim demesinden sonra ders çalışıyorum perşembe akıyoruz ya öyle :D
Top Bottom