Arama sonuçları: *

1. S

16+8 GB RAM

32 destekler
  2. S

16+8 GB RAM

anakartın maksimum kaç gb destekliyor öncelikle ona bakıp almalısın. eğer 16 üzerini destekliyorsa 8+16 kullanımda bir problem olmaz.
  3. S

Sahur Gecesine Bir İlahi Bırak

Ramazanı fırsat bilerek namazlarınızı aksatmayın. Burada hemen her üye namaz kılma çağını geçmiş durumda. Ayrıca ailenize, vatana, millete, müslümanlara dua etmeyi unutmayın. Hayırlı Ramazanlar herkese.
  4. S

türknet davet kodu

sıkıntı yaşayan bunu da deneyebilir. https://turk.net/p/RHQ57FY12JVU veya Davet kodu: RHQ57FY12JVU
  5. S

türknet davet kodu

Ben Fatih'te kullanıyorum. 35 mbit hızında veriyor ama ara ara mutlaka sıkıntı oluyor, bir şekilde düzeliyordu. Ancak 1 aydır her haftasonu internet download hızı 0'a yaklaşıyor ve geçtiğimiz haftasonu boyunca böyle devam etti. Oyunlarda min. ping 800 civarı oluyordu.
  6. S

türknet davet kodu

Nerede kullanıyorsun?
  7. S

türknet davet kodu

istanbulda turknet kullananlarda herhangi bir sıkıntı var mı? haftasonu neredeyse internet tamamen gidiyor. Arıza kaydı oluşturmak için siteye bile giremiyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
  8. S

İncehesap Kargo

Ürünü alırken 10 günde kargolanır yazıyordu. Bu süreçte hiç sanmıyorum erken geleceğini.
Top Bottom