Arama sonuçları: *

1. snop02

Sma çocuklarımıza yardım🇹🇷

Buyur hocam Burada sorgulama sonucunda bilgileri görmemiz gerekir. Maalesef çocugumuz muhtemelen anlayın artık. Birde dolandırma durumlarıolabilirmi bilemem ama burası TR. belli olmaz.. KESİNLİKLE E-DEVLETTEN BİLGİLERİ ÇIKMAYANA GÖNDERMEYİN!!!! 1726070775 Ayrıca cocugumuzu konu olarak...
  2. snop02

bircok ihtiyac sahibi var, burada yapmamız yönlendirme gibi olur kanaatimce herkes yardım edecegini kendi yapması daha mantıklıdır bazılarının bitebiliyor, veya maalesef cocugumuzu kaybetmiş olabiliyoruz.. cünkü degişken durum oldugu için herkesin kontrolu kendi yapması daha iyidir..
  3. snop02

hocam tam bilgi alamadım ama anladıgım kadar kaslarla ilgili, (arastırma geregi de duymadım) zaman geçtikçe kaslar çalısamıyor ve dolayısıyla nefes alınamıyor sonuç işte malum... bunlarında tip 1,2 vs. varmış.. tedavisi de milyon dolarlar...
  4. snop02

Acaba diyorum, Bir tarafta saçlarına usd ile perma yaptıranlar, Bir tarafta böyle acı gerçek ler. VS. VS…
  5. snop02

KONU AÇMAMIZIN SEBEBİ, FARKINDALIK OLUŞTURMAK ARKADASLAR, HER TÜRLÜ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE “YARDIMI KESİNLİKLE YAPACAGIZ” bundan süpheniz olmasın. 1726045749 Konu açmanın sebebi, bizde face veya farklı sosyal medyada görüyoruz sma; Dün hastaneye gitmem gerekti(bizde sorun yok sükür) 1726046198...
  6. snop02

Doğru yere açtım mı? Sma hastası çocuklarımız için destek!!!! Burada destek saglayan arkadaslarımıza elimden geldigi kadar 10/11 pro retail key destegi verecegim arkadaşlar.. (sadece özel) Tavsiye ve önerilerinize açığım… Referans vs. isterseniz daha önceden yardımcı oldugum/olabildiğim...
Top Bottom