Arama sonuçları: *

1. somoncum

(PARA GELDİ) Fastpay para ödemesi ne zaman hesabımıza geçecek.

geldi konu kilit. 1639766189 Yatırıldı fastpay hesabınıza.
  2. somoncum

(PARA GELDİ) Fastpay para ödemesi ne zaman hesabımıza geçecek.

7 Aralık 2021 tarihinde aldığım 2480vp nin 100TL si hala hesabıma yatırılmadı bu gün yatırılacaktı, ne zaman yatacak bilgisi olan var mı?
  3. somoncum

F/P flash bellek öenrisi?

https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-sandisk-16-gb-ultra-fit-sdcz430-016g-g46-fiyati,263195585.html 32GB kullanıyorum 100MB/s sıralı 23MB/s yazma görüyorum
  4. somoncum

Ryzen 5000 Gaming Processor ZEN 3 Duyuru yayını

x670 neden açıklamadılar ya off boşa bekledim 2 hafta :(
  5. somoncum

Füze gibi ucuyor euro ve dollar

Doların çıkması veya Euro nun artması önemsiz bizim ÖTV ve KDV lerimiz varken 0 kalır yanlarında :D
  6. somoncum

https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement
  7. somoncum

Abi MSI eBay de RTX 3080 1300$ satışa koyuyormuş :D
  8. somoncum

yeter artık ne olursun çıkmaaaaağğğğ ne olursun ne olursun :D
  9. somoncum

Dolar iki günde 10 kuruş arttı.

Doğalgaz ile elektrik üretebilecek bir devir daim makinesi geliştirsek aslında elektrik fiyatları da düşebilirde israf olur ama! Benzin ne yapalım gitsin adam LPG taksın 140HP Volkswagen Passat'a bayırda çıkar performans düşsede uyguna binmek istiyorsa :D 1600766007 Farkındamısın bilmiyorum...
  10. somoncum

Bak adamlar diyorya asgeri ücret çok az diye asgeri ücreti artırıyor vegiler su elektrik de artış yapıyor KEKW güzel akıl :geek: 1600765625 TL ile alıyoruz fakat :D KDV katmak lazım
  11. somoncum

Araba üretiyoruz bence ihracat yaparsak net ülkemiz gelişir. Hatta uçak işinede girişmek lazım bizim ülkemizde vizyon var kafaya koyduğumuzu yapıyoruz ama uğraşmak lazım.
  12. somoncum

altın dolara bağlı değilki dolardan daha hızlı artıyor sterlini filan katmıyorum bir tek gelişmeyen kar etmeyen türk lirası abi 500TL çıkarsalar ya belki değerlenir TL
  13. somoncum

ne eksik knk :D
  14. somoncum

hayır kar ettik ama ne uğraştık kiracı geliyor afgan anasını satayım adam 750TL veriyor evde 8 kişi yaşıyor bizim sonradan haberimiz oluyor adamlar evden çıkıyorlar bize özür dileyecekleri yerde tartışma çıkarmak istiyorlar. Kafamı ağrıtacağıma külçe altın alıp İNG bank gibi yere Geri Faiz...
  15. somoncum

Bak bunda net kaklısın bizim ülkeye gelmeden önce pahalı değil diyoruz bizim ülkemize gelince abi bunun daha uygun fiyatlısı varmı yada gidip uçakla gelsek daha mantıklı diyor insanlar KDV zammını düşürmeleri gerekiyor düzenleme net şart. 1600764581 İnanırmısın bilmiyorum ben aileme bundan 6...
  16. somoncum

Sen 10 görünce fragmanmı değil mi o zaman anlarsın :) ama çoktan geçmiş 15 ilerliyormuş olur :D
  17. somoncum

Bende almayacamki zaten en az 1-2 sene idare edecem DSR açarım eğer görüntü bozulma olursada idare edecem 1080p de darboğaz yaparsada yapacak bişey yok :D 1600763929 Ben AMD atılımını bekliyorum Raytracing barındıracaktı RDNA 2 de
  18. somoncum

Bende RTX 3070 super veya 16GB olan modelini bekliyorum.
  19. somoncum

RTX 3060lı sistemi 9k alırız biz artık
  20. somoncum

Bu dalgalanmaya yakında sabrım kalmayıp isyan edip sövecem dolara yeter be dur anasını satayım dur fırlama yerinde kalya 12 yaşındaki ergen gibi hiperaktif :mad:.
Geri