Arama sonuçları: *

1. songokutr

Cinsiyetini Seçme Şansınız Olsa Hangi Cinsiyeti Seçerdiniz

Erkek dogdum aşırı memnunum fiyat performans xd
  2. songokutr

Milletimize hayırlı olsun.

Yunanistan gibi her yer heykel oluyor sorsak Türküz. Ben heykele karşıyım. Bunun yerine Atatürkün sözlerinden birini bir taşa yazıp oraya dikselerdi daha anlamlı olurdu. mesela şu söz; 'umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır. ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim' imza M.K.A o heykele...
  3. songokutr

GSS PRİM BORCU HAKKINDA

Borcu nasıl indirdiniz? borç 10 k ise faizi 8 k diyor. aşırı bir faiz var. faizi sildirip borcu ödeme yolu var mı?
  4. songokutr

tavuk yulaf yumurta yemekten bittim

senin diyetin anladıgım kadarıyla zaten berbat. seni strese sokmuş psikolojini bozmuş. haftada 1 cheat day yapmazsan vücut kendini stresten kitler ne kilo alırsın ne kilo verirsin. haftada 1 cheat day şart. bilimsel olarak kanıtlarıda var. haftada 1 yapmazsan vücut ben kıtlıktamıyım gibi...
  5. songokutr

tavuk yulaf yumurta yemekten bittim

hafta 1 gün cheat day yap. yapmazsan daha kötü olursun. haftad 1 mutlaka cheat day yaparak vücudu şaşırtman gerekiyor. sıkı diyet yaparsan başarısız sonuç alırsın vücut kendini kitler bir adım ilerleyemezsin.
  6. songokutr

Güneş çarpmasına iyi gelen yöntemler

Çözümü bol su ve sulu yemek sulu meyve vede şapka takarak çıkmak ama yinede tam çözüm degil bunlar
  7. songokutr

Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

İbretlik hikaye xxx resmini atarken bir kere daha düşünün
  8. songokutr

Dinden Çıkmama çok az kaldı

Bu işler inanç meselesi. Kalpten ve gönülden olacak. Sagdan soldan milletin dediklerine bakarak anladıgım kadarıyla kendi aklını 'çorba' ettirmişsin. Kimbilir kimleri dinledin çorba gibi karıştırmışlar kafanı. Örnek veriyorum kadınların başörtüsü meselesinden dinden çıkan var. Bir tane hoca...
  9. songokutr

Türklere yıllardır yapılan büyük haksızlık ! Aç bırakılmak ! Küresel ısırma !

Bu konu benim nereden karşıma çıktı bilmiyorum ama girdik bi kere. Zaten konuyu açan arkadaşta banlanmış. Et yiyemiyor Türk halkı bakliyat yiyorlar demişsin ve Bakliyatları kötülemişsin. Bakliyatlar yeri geliyor etten daha kaliteli oluyor vücudun ihtiyacına göre kıyaslarsak. Yapılan...
  10. songokutr

Çok pasif ve çekingen biriyim ne yapmalıyım?

İşte böyle yapan anne babalar gerçekte evladına dost degil düşmandır. Anne ve babanın görevi evladını desteklemektir arkasında durmaktır. Zaten büyük başarı ya inatla gelir yada anne baba destegiyle gelir. Futbolcuların başarılı olanlarının hayatlarına bakarsan ya inat edip bir yerlere...
  11. songokutr

Çok pasif ve çekingen biriyim ne yapmalıyım?

Fitness yada herhangi bir dövüş sporu özgüven sorununu çözecektir. Annen direk sana sen çok pasifsin dediyse yanlış yapmış. kız arkadaşın vs olsa trip atmış seni gözünden düşürmüş derdim. annenin tutumu yani çok yanlış tabi olay nasıl yaşandı tam bilmiyoruz. ama sen bunları anlattıktan sonra...
  12. songokutr

kardeşim monitörü kırdı..

Bu yorumdan görüyoruz ki sende onun eşyalarını kırıyorsun. Sen kırarsan kardeşinde gelip kırar. Birbirinizin eşyalarına saygı duymalısınız. İlk kırıp başlatan sensen kardeşin gelip kırdıgı vakit şaşırmaman gerekir. kardeşinin haksız oldugunu düşünüyorsan ailenden yeni monitör isteyebilirsin ve...
  13. songokutr

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Bilinçli bir insan olarak. Öncelikle yoruma gelip seni kınayacak olanlar için bu yorumu yazıyorum. Bu yorumun yazılış amacı tamamen seni kınayacak olan tipleri bilinçlendirmeye çalışma amaçlıdır. Arkadaşlar yargılamayın, kınamayın. Gerçekten inanıyorum kınamak çok feci belalar veriyor insanın...
  14. songokutr

Recep Baltaş Doğu Türkistan Olayında Çini Desteklediğini duyurdu.

Kripto yahudi yada asala ermenisi mi anlamadım recebi. nerede bu vatana yapılacak en büyük ihanetler var hepsini yapmış.
  15. songokutr

Yobazlaşmış Müslümanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Konuyu okumadım çok uzun geldi. Yobazım galiba
  16. songokutr

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Babanı ve o kadını düşünme ama aldatılan adamı düşünüp mantıklı kararlar ver çok düşün bu konu üzerine. Baban polismiş. Adam babanı bıçaklayıp öldürse hapse girebilir. O aldatılan adamın kişiligi nasıl onuda düşün ona göre karar al. Birde sadece mesajlarla olacak iş degil yalanayıp seni kötü...
  17. songokutr

Okyanusun ortasından telefon ile aranmışım. Merak içerisindeyim.

Şaka oldugunu söyledim zaten sakin ol. Demek istedigim ya bir tanıdık aradı yada random numara başka açıklaması olabilir mi zaten?
  18. songokutr

Türk birisi benden yardım istiyor olabilir. Belki Tuvalı adasında mahsur kalmıştır. Şaka bir yana yani ya birisi random numara çevirdi ya da Türk bir tanıdıgım beni adadan aradı.
  19. songokutr

Olay gerçekten yaşandı telefonum biraz eski. Güncel kullandıgım telefonum arızalandı. Başka bir telefonla erkan görüntüsü alıp çekebilirim resmini arama geçmişinin en kısa zamanda. Şu an evde android başka telefon yok ama bulurum. :D. Konu troll degildir.
  20. songokutr

Tırstım biraz ne yalan söyleyeyim. Tesadüf olamaz. Elimde imkan olsa merak sebebiyle Tuvalı adalarına gitmeyi düşünürdüm.
Top Bottom