Arama sonuçları: *

1. sontoxic

Yapay zeka saçmalığı ve daha fazlaları.

yapay zekaya saçmalık diyen kendi aklını sorgulasın çok hızlı bir şekilde gelişen bir yapı kullanmayı bilene mücevher bilmeyen de gelir böyle konular açar zaten
  2. sontoxic

Şöyle bir edit nasıl yapılır

After Effects 1764267851 dene bakalım :)
  3. sontoxic

2-3 gün foruma girmedim çok garip şeyler olmuş.

forum rahatladı sağolsunlar
  4. sontoxic

Torrent oyun sitesi ÖNERİ

fitgirl-repacks.site
  5. sontoxic

Panelci Birisini Nereye Şikayet Edebilirim

bana da aynı şekilde sözde ihbar geçtiler 1. ayı doldurduk hala polis gelcekmiş kısaca uğraşmana değmez laf cambazlığından başka bir şey bildikleri yok
  6. sontoxic

Allah insanları niye yarattı ??

ben taraf tutmam fikir belirtirim ve olanı söylerim webde sınırsız kaynak ve açıklama varken konu sahibinin hala burada umutluca bir arayışa girdiğini sanmıyorum zaman çürüten tipik asosyal kişiliğe sahip bir cisim ve siz hala dil döküyorsunuz bugün burda konuşulanları yarına unutup yeni konu...
  7. sontoxic

boş kaos çıkarttıkça hoşuna giden tipik engel sorunlu bir vatandaş konuya mesaj geldikçe yenisini açacaktır bu hastalığın bir ismi vardı da unuttum ego tatmini kısaca
  8. sontoxic

yok gelmem iq seviyem düşsün istemiyorum konuya cevap yazanlar da ayrı iq'suz
  9. sontoxic

10iq konu:LOL:
  10. sontoxic

Ateist olarak bir teorim var sizce iyi bir teori mi?

matrix'ten kaçan adam...
  11. sontoxic

Anime erkeklerine aşık Olma sorunu

hepsini tek tek izledin mi
  12. sontoxic

Telegramda Daha Dikkatli Olun

sebebini araştırma sonucumla telegram basbaya veri sızdırmış rus yapımı bir bot ile telegram id sorgu yaparak varsa o kişinin verisine (telegramda kayıtlı numarasına) ulaşabiliyorsunuz genellikle 5 ve 6 ile başlayan id'lerde özellikle sızıntı olduğunu keşfettim kısaca kendinizi güvende sanmayın
  13. sontoxic

sence ordan mı çekiyor hocam illegal komutlar ekleniyor oyun botuna arka planda dönüyor tüm işlemler 1759667639 ayrıca zaten telegrama kayıt olduğumdan beridir kapalı 1759667839 yok hocam farklı bir method ile alınıyor numara telegrama kayıt olduğumdan beridir kapalı o ayar
  14. sontoxic

Merhaba bugün başımdan geçen bir olayı paylaşıcam umarım sizin için de yararlı olur daha dikkatli olursunuz telegram aslında asla veri vermeyen bir yer ancak bugün gördüm ki telegrama da güven olmazmış çok öncesinde bir oyun botu ile zaman geçirirdim aklımda böyle bir şüphe de asla yoktu bu...
  15. sontoxic

Muhabbet kuşum neden böyle davranıyor

evet olabilir her kuş aynı olmuyor 1759187847 bilmediğimi belirterek konuştum ya hani anlamama engeliniz mi var sağlık konusu bu fikirlerin sana kalsın birde odada yalnız bırak diyor ölüme terk etmekten farkı yok iyileşmesi için gökten mucize mi inecek bu konu altında tartışmaya girmeyeceğim...
  16. sontoxic

ölüm sebebini bilemem ancak narin hayvanlar hastalığı hızlı kapabiliyorlar erken tedavi olmayınca ilerledikçe ilerliyor ucuz bir şey var mı ki buda ucuz olsun herşeyde var bir çıkar ilişkisi yapacak bir şey yok hocam
  17. sontoxic

yanıtlar cahilik içinde bilmediği konularda sırf yazmak için yazıyorlar bu tarz konuları muhabbet kuşu forumlarındakilere danışın başınız sağolsun
  18. sontoxic

Kıllarımı almalı mıyım ?

öncelikle şuna açıklık getireyim alırsan fazlası çıkar diye bir şey yok almak isteme konusuna gelirsek tamamen senin tercihin
  19. sontoxic

İnternette herkesin yaşı çokmu büyük

kendi tavsiyesini üstünde uygulamış gibi görünüyor türkçe yazısını zor anladım :LOL:
  20. sontoxic

Ailem haklı mı sizce?

engelin belli oluyor kardeşim
Geri