Arama sonuçları: *

1. sontoxic

Bedava İnternet Nasıl Alabilirim?

çark pazartesi günleri yenileniyor sabah bir deneyin derim
  2. sontoxic

Bedava İnternet Nasıl Alabilirim?

pazartesi günleri çark var hocam
  3. sontoxic

Aylık 500 TL alıyorum ne yapabilirim?

13 yaşındaki çocuk para ile ne yapıcak kardeşim daha doğru dürüst para yönetmesini bile bilmiyordur
  4. sontoxic

Aylık 500 TL alıyorum ne yapabilirim?

yorumlar çok yaratıcı gören sanacak çocuk her ay kira ödüyor elektrik su faturası ondan ailesini besliyor falan 13 yaşında 500TL aldığına şükür et 15lerine gelince işlere başla
  5. sontoxic

(ÇÖZÜLDÜ) BİNBİR KEY REZİLLİĞİ!!!

seni arayarak niye taciz etsinler açıp konuşsana kardeşim
  6. sontoxic

Dolap için bilgi verirmisiniz?

satıcıya çok fazla yük bindirdikleri için bende pek tavsiye etmem alıcı için uygun bir platform gardrops satıcılar için çok az komisyon kesiyor hatta yanlış değilsem 200TLye kadar 0 komisyonlu satışlar yapılabiliyor
  7. sontoxic

şehirler arası bir değişkenlik yok diye biliyorum normal satıcıysanız 10.000TL altına %15 komisyon alıyor 10.000TL üstüne ise sabit 1.500TL ayrıca satacağınız ürün 250TL ve üzeri ise kargo ücretini zorunlu olarak satıcı karşılıyor
  8. sontoxic

Saç kesildikten sonra oluşan rahatsızlık

berberin eli de pek marifetliymiş
  9. sontoxic

75TL komisyon artı kargo ücreti senden
  10. sontoxic

Hiç UFo GÖrdünüz mü?

gülmekten öldüm 🤣😂🤣🤣
  11. sontoxic

Tehdit edildim baya dakikalarca

takma geç adam kendini lol ceo'su sanıyor herhalde
  12. sontoxic

15 tatil uzatılırmı sizce

Zaten yarın okul açılıyor, tatilin uzayacağını sanmıyorum
  13. sontoxic

Konu silme olmaması ve bunun için ceza verilmesi mantıklı mı?

savunmadım kuralı açıkça sana izah ettim forumun kuralları net ve gayet basit sen konu açarken 1den fazla kez tıklıyorsun yani bu ''ay yanlışlıkla bastım'' gibi bir olay değil hatta senin yüzünden 1 konu altta kalıyor belki gerçekten ihtiyacı olan kişinin konusu gözükmüyor konu silme...
  14. sontoxic

Konu silme olmaması ve bunun için ceza verilmesi mantıklı mı?

foruma katılırken de kabul ettiğin kurallarda da bu yazar ayrıca konuyu açmama gibi bir seçeneğin varken açıp sonra da içeriği siliyorsan bu senin sorunun
  15. sontoxic

YouTube Shortslara yorum yapamıyorum

sanırsam youtube'ın kronik bir sorunu hesapta herhangi bir kısıtlama yoksa mümkün değil fakat şöyle denenebilir bir yöntem buldum denemekten zarar gelmez sorunu çözebilir ''Telefonun en alt kısmında ️️️ bu işaretler var ve bu işaretler yorum yap kısmını kapatıyor ve sen görmüyorsun telefonunda...
  16. sontoxic

YouTube Shortslara yorum yapamıyorum

kaç yaşındasınız? aileniz veya bir yakınınız size sınır koymuş olabilir veya başlangıçta yaşı küçük girdiyseniz otomatik şekilde sınırlandırılmış olabilir
  17. sontoxic

Blokeli banka hesabından para çekilirmi?

blokenin olayı odur zaten çekemezsiniz
  18. sontoxic

DEEPSEEK GİRİŞ YAPILAMAMA

DeepSeek yediği siber saldırıdan dolayı bir süre üye alımını kapattı halihazırda hesabı olanlar sadece kullanabilir
  19. sontoxic

Acile gitsem iğne yaparlar mı?

durum baya ilerlemiş doktor şart gibi vücuda takviye gerek acile gitseniz serum sizi daha iyi edebilir veya orada ne önerirseler şimdilik benim dediğim şeyleri es geçin doktora görünün
  20. sontoxic

Acile gitsem iğne yaparlar mı?

Bitkisel çaylar, nane, zencefil ve limon gibi doğal ürünler ağrı ve akıntıyı hafifletebilir. Ancak asıl mesele, uzun süre doktora gitmemekte ve yapay ilaçları kullanmamakta başlar. İlaçlar yüzünden vücut kendi yapabileceği şeyi dışardan bekler hale geliyor. Yinede hatırlatayım bu dediklerimden...
Top Bottom