Arama sonuçları: *

1. spaghettisosu

Dsr açmak darboğazı engellermi?

Darboğaz yapmıyor diye biliyorum ama, eğer yapsaydı evet darboğazı azaltır/bitirirdi. O ekran kartına hikayeli oyunlarda 2K/4K fazla zaten.
  2. spaghettisosu

Akrep yada örümcek sokmasi

Üçgen kafalı yılan ne ya 🤣 Bir konu açın valla okuyalım keyifli olur, beni de etiketlerseniz güzel olur :)
  3. spaghettisosu

Benim babamda o taraflarda görev yapmıştı, dışarıda işleri varsa eğer etrafa işerlermiş akrep makrep uzak dursun diye. Benim babam sanırım hiç ısırılmamış ama askerlerinden ısırılanlar oluyormuş tabii ki :D Bizim burada da vardı engerek, bizimkiler idam etti yılancağızı ah6jotkhadrıuaert.
  4. spaghettisosu

Bende 2 kez karşılaştım bunlarla, birinde ayakkabımın içine pusu kurmuş, diğerinde tam kapıyı kapatırken içeri girmişti. Benim gördüklerim daha tam yetişkin değillerdi, ama ona rağmen çok korkutucuydu ya. Çok şükür daha ısırılmadım 🤣.
  5. spaghettisosu

Karadul genelde Akdeniz bölgesinde falan oluyor ve küçük bir şey o kadar büyük değil, ayrıca ölümcül bir örümcektir. O şekilde zarar verebilecek çok örümcek türü var Türkiye'de, arkadaş köyde yaşıyormuş zaten. Sarıkız olabilir diyeceğim uyuşuyor kriterlere ancak rengi tam uyuşmuyor... Elinizin...
  6. spaghettisosu

Hangi bölgede yaşıyorsunuz? Örümceğin rengi neydi?
  7. spaghettisosu

Ankara da yapılacak şeyler?

Anıtkabir'i gezmediyseniz gezmenizi öneririm.
  8. spaghettisosu

Onu çok özlüyorum yardım edin

Git yaz, ileride ''ya yazsaydım hayatım nasıl olurdu şuan'' de, şimdi yaz ki içinde kalmasın derdim ama onun yerine üstteki arkadaşın dediğini yapın canınız bile istemeyecek o kızı.
  9. spaghettisosu

İndirimlerrrrrrr devam mı ?

Teşekkürler hocam övgüleriniz için :D yani 240mm çok rahat yetiyor 7800x3d'ye ancak ben işin biraz estetiğindeyim açıkçası :D 4000d'nin fiyatı çok çok iyi ancak işte o 360mm sıvı soğutma indirime girmemiş olsaydı...
  10. spaghettisosu

Bende 1-2 parça bişeyler kapabilirsem kapacağım gaming gecesinde, ya normalde 240mm bir sıvı soğutma ile corsair 4000D alacaktım, şu DeepCool'un indirime girmesi işleri bozdu, 360mm destekli bir kasa lazım şimdide :D İçimden bir ses diyorki 2.000 TL'ye ucuz bir kasa al keyfine bak, diğer bir ses...
  11. spaghettisosu

Evet bazı kişiler pompanın çok sesli olduğunu söylüyor, bir inceleme izledim oradada gösteriyor sesini ama benim için sıkıntı değil, şuanki külüstür zaten öyle bir bağırıyor ki, alışkınım yani :D 1718795548 Kingston KC3000 değil mi, bir süredir gözlemliyorum her gaming gecesinde indirime...
  12. spaghettisosu

Yeter yeter sıkıntı yok, ben https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CWGNQSC6/ref=sw_img_1?smid=AIAOKQBMTXAP&psc=1 bunu alacağım. LCD ekran olmasını çok istiyordum ama en ucuz ekranlı sıvı soğutma 6-7 bin civarlarındaydı, çok sevindim buna.
  13. spaghettisosu

Aradaki fiyat farkından dolayı öyle yaptım, hem Tomahawk'a gerek yok benim için.
  14. spaghettisosu

Evet ya 360MM takılsa çok daha güzel olurdu.
  15. spaghettisosu

Anakarta kesin karar verdim, MSI B650M Gaming Plus bunu alacağım. Geri kalanlar 7800x3d ile 4070 Ti Super, RAM sıvı soğutma falan onları da gaming gecesinde falan kapmayı düşünüyorum. Kasa konusunda hâlâ karar veremedim, Corsair iCue 4000x olabilir yada H5 Flow, siz ne düşünüyorsunuz kasa hakkında?
  16. spaghettisosu

Ben indirimdeki parçaları topluyorum, fırsat ürünlerinden oluşan sistem kuruyorum yani. Şuan indirimde olan parçalar alınır bence. Çok aman aman indirimler olacağını da düşünmüyorum şahsen.
  17. spaghettisosu

Kuzenimin gözü bozuldu engelli raporu alabilir mi?

Kör olması lazım.
  18. spaghettisosu

Kuzenimin gözü bozuldu engelli raporu alabilir mi?

Hayır, gözlük veya lens takarak geçirebilir çünkü, çözümü var.
Top Bottom