Arama sonuçları: *

1. stalkerreborn

Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

Allahından bul kardeşim. Gerçi vereceği kadar vermiş... Engellesene, benle uğraşmazsın böylelikle:cool::blobdance: (:
  2. stalkerreborn

Senin istediğin cevabı verelimde sus bay ergen. Evet türkiyede tehlikeli çünkü trafik canavarı çok. Yeterli cevaptır senin için. CL250 ile keyfime bakıyorum. Araba kullanır gibi kullanıyorum. Aradan sıyrılma ve ön kaldırma gibi huylarım yok. Tır geçse de yanımdan araba kullansam bile ne...
  3. stalkerreborn

anan babana komşuların varsa motor kullanan onlara danış burada sen gibilere danışacağına abicim o zaman. kalk scooterı mahalle arasında bir tur sür. anan seni 14 yaşında yapmış heralde. atarlı ergenliği direk sana geçmiş. sana ne benim anamdan babamdan dedemden atamdan. ağzın varsa üsluplu...
  4. stalkerreborn

yaşınız 16 forumda konu mu açıyorsunuz arkadaş anlamıyorum. araç sürmek değil hayatta herhangi bir şeyi yaparken kendini değil karşı tarafı da düşünürsün. arkandan gelen önünden gelen yürürken bile. buna 2 kişilik düşünme denir günlük tabirde... 16 yaşında da motor binmeyiverin gebermeyin.
  5. stalkerreborn

2 kişilik düşünürsen sorun kalkıyor 1756386807 2 kişilik düşünürsen sorun kalkıyor
  6. stalkerreborn

hyr değil
  7. stalkerreborn

Ne yaptığı belli olmayan kız arkadaş

Boşluğa düşen hayata akışına kapılan insanlarla takılma. O akışa sende kapılır boşlukta hissedersin. 5yıllık deneyimin cevabı bu.
  8. stalkerreborn

Her şey üst üste gelir hayatta.
  9. stalkerreborn

Tuzağa düşme hayatına bak.
  10. stalkerreborn

DOLANDIRICILAR MI ARADI ARKADAŞLAR

Arayana soraydın kimsiniz diye
Geri