Arama sonuçları: *

1. submititle

Oyunlara para yatırarak büyük hatamı yapıyorum

ben kızlara para mı yedir dedim oğlum nerenle okuyorsun mesajları
  2. submititle

Grok olayı nedir ne oldu?

erişim engeli gelmedi
  3. submititle

Oyunlara para yatırarak büyük hatamı yapıyorum

Boşuna harcıyorsun tabiiki bırak 14 bin'i 14 tl dahi harcama bu yorumu okuduktan sonra. 4-5 ayda bir dışarı çıkıyorsun oyun bağımlılığı yüksek seviyelerde. ileriki yaşlarda depresyona girme ihtimalin çok yüksek. sosyalleş, farklı yerlere git, tanışma kulüplerine takıl, iyi bir üni kazan üni...
  4. submititle

Sınav var cuma günü İngilizce

haksızlığa karşı gelmemiş telefonların alınmasına karşı gelmiş ofıdjdfjfd 1752220589 telefonları almaya kalkarsa enseye şapadak yapıştır bi tane :D
  5. submititle

Bypass ameliyatı kalp için

sağ ol teşekkürler dost
  6. submititle

ben yaşımı yorumlarla belirtmedim ancak sen zeka seviyeni bu yorumla belirtmişsin. ağır geliyor olabilir bence artık taşıma, boşuna ağırlık yapıyorsun
  7. submititle

Kuba Superlight125 Motor Alacağım (Öneri/Tavsiye) (vutututu)

hocam alacağım bu motorun 2. el de fiyatı bahsettiğin scooter rakamlarında, o yüzden direk 125 lik almak istiyorum 1752043927 ekipman konusunda en kaliteli ekipmanları alacağım, şüphen olmasın hocam 5 yıldır aktif araç kullanıyorum, motorda da ne kendimi ne trafiği riske atmam
  8. submititle

selam, neden bu kadar agresif cevaplar verdin anlamadım. düşüp kalmaktan kastım öğrenmek. kendimi bile bile yere atacak halim yok
  9. submititle

toksikleştirme forum ortamını hadsiz
  10. submititle

doğrudur kesmeyecek orası net, ama öğrenene kadar bununla düşeyim kalkayım diyorum. çünkü motor tecrübem yok bol bol düşecem :D
  11. submititle

Merhaba arkadaşlar, Motosiklete yeni başlıyorum ve chopper tarzı bir motor kullanmak istiyorum. Başlangıç seviyesinde bir motosiklet almayı planlıyorum. Ancak arabalardan anlamadığım gibi motosikletlerden de pek bilgim yok. İkinci el bir motor alacağım, fakat nelere dikkat etmem gerektiği...
  12. submititle

Ehliyet için sağlık raporumu tekrar aile hekimine götürmeme gerek varmı?

bazı durumlarda farklı fiyatlar çekiyorlarmış diye duydum ondan, bende geçen haftalarda gittim baktım kalabalık uğraşılmaz özelden 300 e çıkarttım
  13. submititle

Sizce bir kıza ne yazılmalı

selam güzellik 1751976410 denicem
  14. submititle

Insanlarin oyunlarda her turlu degere sovmesi

ekranın arkasında oldukları için kendilerini erkek sanıyorlar dostum, rahatlık ondan.
  15. submititle

adam burayı çare olarak görmüş yardım edeceğine tersliyorsun kalpsiz 1751976286 her ameliyatın riskleri var, kalp bu yani. doktorlar ne diyor, ne demişler size? internetten alınacak bilgilerle olmaz bu
  16. submititle

Yakın gördüğünüz birinin, sizi priwine almaması size dert olur mu

kadınlar priw hesabına erkekleri farklı sebeplerle alıyor genelde. çirkinleşmek istemiyorum sen anla
  17. submititle

Ailem beni evden kovup küfür ediyor.

liseyi yatılı okudum, bence de yatılı okumalısın. bu tarz ailelerde bir kaçış yoludur. yazın da dönemlik işlere gidersin, otellere falan girersin hem de tatil olur. 1751975953 ailesini şikayet etsin diyen arkadaşlar ne yaşıyor?? bu çocuk ömrünün kalanında ne yapacak? 15 yaşında çocuğa tavsiye...
  18. submititle

Ehliyet için sağlık raporumu tekrar aile hekimine götürmeme gerek varmı?

sana verdiği sağlık raporuyla beraber sürücü kursuna gidiyorsun ve belgelerini teslim ediyorsun. raporunu okudun mu olumsuz bir şerh düşmüşler mi? böyle durumlarda aklında bulunsun sürücü kurslarının anlaşmalı klinikleri oluyor orada neredeyse hiçbir testi adam akıllı yapmadan raporu...
Geri