Arama sonuçları: *

1. S

Yeni eve tasindim öneriler

güzeldir hocam fırınım olduğu için ihtiyacım yok ama kullanışlı bi ürün bence 1765469314 ilerleyen zamanlarda keyfi bir ihtiyaç :D teşekkürler
  2. S

Yurt içi uçuşlarda kabin bagaj sorunu?

Teşekkürler dostlar
  3. S

Kabin bagajı diye bir şey var hocam valiz koyuluyor el çantası için değil orası el çantası öndeki koltuğun altına koyuluyor 1765297200 Evet hocam dar değil valiz koyuyor millet ama açıkçası dikkat etmedim boyutları vs zaten el çantası koyan yok oraya dediğiniz gibi full valiz 1765297234 Kg...
  4. S

Dostlar yurt içi ucacagim 3. Uçuşum olacak kabin valizi için boyutlar firmalarda farklılık gösteriyor ve ne benim valizim ne de İnternette ki çoğu valiz uymuyor bir kaç cm ile Örneğin 55x40x20 diyor pegasus sitesinde Bende yada internette 55x40x23 gibi ölçüye sahip valiz var Bunları orada...
  5. S

çok güzel öneriler olmuş bazıları mevcut olmayanlardan kesinlikle alacağım :)) çok teşekkürler
  6. S

Ordu ilinde tek başıma bir eve çıktım varmi eve bunu al diyeceğiniz bir şeyler ihtiyaç olur keyfi olur aklınıza ne gelirse .. orduda mekan onerisi olabilir lezzetler olabilir gezecek yerler olabilir ..
Geri