Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

Getir sigortasız işçi mı alıyor?

Getir Yemeksepeti Trendyol onlar gibi şahıs şirketi mi kurmamız gerekiyor acaba
  2. t1k3beratfatih

Getir sigortasız işçi mı alıyor?

Getir de işe başladım arkadaşlar kurye olarak fakat sigorta yok dedile ve başkasının adına göre çalışacaksın dediler aranızda getir de olan var mı böyle bu konulara hakim yoksa benim oturdugum kısımlar illegal gibi bi durum mu var 20 yaş istedi ben dedim 19
  3. t1k3beratfatih

Acil yardım lazim ösym sorunu

Ek tercihlere kaldim sistem benden yüksek ve alçak puan yazmami istiyor bende yazıyorum full yüksek yazdim hata verio full alçak yazdim alakasız bölümleride yazdim kanul etmio napmam lazım? Son 26 saatim kaldı 1726008438 Elinzden geldiğince yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar koydeyim...
  4. t1k3beratfatih

Buradaki işlerden hangisi insanı yormaz

evet her kısım için ayrı 1725042629 izmite bi yer daha gitmedim nerde oldgunu bilmıyorum
  5. t1k3beratfatih

Buradaki işlerden hangisi insanı yormaz

Arkadaşlar lojistik fabrikasına giricem buradakilerden hangisi en az yorar
  6. t1k3beratfatih

çopk fazla yalan söyluyorum bunu nasıl engeleyebilrim ? (yardım )

işte bunun gibi çoklu evren teori gibi oldu bu eleştircek ya dayorum yapıcak yok sanırım
  7. t1k3beratfatih

çopk fazla yalan söyluyorum bunu nasıl engeleyebilrim ? (yardım )

herkese işe giridmiden beri yalan atmaya başladım bi turlu agzımdan inmıyor yok öyle yaptım yok böyle yaptım diye bundan önce yoktu inandırcılık desen 10/10 yalan atıyorum çok profsyonelce söyluyorum diksion düzgün gözde kıpdırımaa yok duygusal piskoljik kullanıyorum ama şu sıralar çok...
  8. t1k3beratfatih

OYUN / YAYIN EKİBİ KURUYORUZ. GELMEK İSTEYENLER DM

sana bana hitap edebilcegin şekilde isim söyledim tiytatorumu dewam etirmedin bile ? sanatçının sanatına karşı gelmek ah 1724093868 bunu demene yeterliyidi ? engeli basmak nedir :PeepoLeave: :PeepoLeave::PeepoLeave::PeepoLeave:
  9. t1k3beratfatih

saçma cevap mı benimle iletişime bile geçmeden adımı sordun yaşımı sordun da profilmi incelemeyip sonra da dalga mı geçıyorsun diye mesaj atıyorum diye engellıyon ?:D zaten tüm bilgierim forumda mevcut ???
  10. t1k3beratfatih

kusura bakma ya yeni insanlara tanışmak istiyorum diyorum diyorsun sonra karşındakı insana en agır şekilde önyargılı davranıp engeli basıyorsun sonra gelmissin kendin geliştir diyon hadi la ordan :kedi: :kedi: :kekw: :kekw:
  11. t1k3beratfatih

atım hocam 1724093178 hoca diyon ki arkadaş arıyoruz yeni atıyoruz senin kalıbnı seveyim diyip bizi çıkarıtyon ? o zaman konuyu da açma. 1724093235 sen burdaki ismimi görmeyip bi kere zaten eklıyorsan hiç bulaşma :kekw: :kekw: :kekw:
  12. t1k3beratfatih

Karınca yedim bir şey olur mu?

afrikalılar b*k yiyo sana mı olucak bişey
  13. t1k3beratfatih

arkadaşlar ben gey miyim ?

hocam ahlak çıktı 1722983894 ben degişmedim başlıgı adolar yapmış oglum bu konu niye bu kadar patladı kafayı yicem gele nyorumlara bak ASDFKLİJGİAWDPSwü,ıjdawoi 1722983925 hocam çok mu kötü tipim var algılyamadım
  14. t1k3beratfatih

arkadaşlar ben gey miyim ?

nerden bu soruya kanaat getirdim bilmıyorum ulan dışarı çıkıyorum yüzüme bakan kız yok bi yere oturuyorum aynı ailemle akrablarım diyo çok yakışıklısın diye dış görnüşünle istedigin yere girer çıkarsın diyo ulan ben mı beceremıyorum kız avlamayı anlamadım nerde hata yapıyorum sapık gibi...
  15. t1k3beratfatih

Geceleri Oyun Oynayaman Bir Benmiyim?

banned olmuş arkadaş üzüldümö
  16. t1k3beratfatih

Az kalsın ölüyordum Clonex yüzünden.

3 adet alsak ölür müyüz garantı verir misin ?
  17. t1k3beratfatih

gebzede dolaşan adam

izmite de gelsin görelim yaw
  18. t1k3beratfatih

İddaa Oynar Mısınız ..........

bu ne
  19. t1k3beratfatih

YKS bu puana nereye yeter

dalga geçen tayfa yazmasın lütfen. g 1721608803 teşekürler reis. :trpeepo: Pamukkale Üniversitesi Bursa Uludağ Üniversitesi - Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu bu 2 si kontejan açık olursa düşünuyorum bir de
Top Bottom