Arama sonuçları: *

1. T

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

Arkadaşlar klişe gelecek ama uyuyamıyorum ya. Burada sahil var, hep orada gezerken, birlikte otururken yürürken vs. düşünüyorum ya. Bilmiyorum böyle olmaması gerekiyordu. Çok daha iyi olabilir ya. Ne yapacam bilmiyorum. Allah yardımcım olsun hakkımda hayırlısı olsun ama çok istiyorum...
  2. T

Nedenki
  3. T

Yok sorun yok zaten bir bekletim yoktu zaten sadece içimde kalmasın istedim herkesin kalbi kırılır kusura bakmalik bir durum yok. Arkadaş olmak kalmak isterim. Eger fikrin vs değişirse de her zaman buradayım teşekkürler tekrardan. Bunu yazdım kıza.
  4. T

Ama kız bir iki hafta önce beni takipten çıkarmıştı. 2 haftadır konuşmuyoruz. Şimdi de açıldım ya. Nasıl tekrar arkadaş olayım.
  5. T

Okuldan gördüm, öğlelerde falan hep bakışıyoruz. Bir kaç kere de ortak arkadaş sayesinde dışarı da takılmıştık az buz. İnstada da çok az konuşmamız var
  6. T

Hocam haklısınız da işte çok kararsızım. Kız çok sakin ve olgun birisi. Erkek ortamı 0, kız ortamı da 0. Bir tek bir arkadaşı var o da benim de yakın arkadaşım. İlişki istemiyorum diyor ama bilmiyorum istiyor yani biliyorum fakat gerçekten konuştuğu birisi olduğu için bunu yazdığını...
  7. T

İşte bilmiyorum kafam çok karışık. O yüzden de burada konu açtım ki senin gibi benim gibi olgun insanların fikrini alıp karar verip yazmayı.
  8. T

Kayra dinlenilmez mi yahu? Müneccim dinlerken yazıyorum :) Hocam kız ile anlaşacak kafayız yani onu bilin yeter zaten. Ayrı karakterler değiliz. Onun en yakın arkadaşıyla yakın arkadaşım. Arkadaş olmak vs. isterim ama işte nasıl yapayım bilmiyorum. Zamanında istek atmıştım biraz konuşmuştuk vs...
  9. T

Çok samimi değildik. Biraz konuşmuşluğumuz var.
  10. T

Sağolun beyler cansınız. Sadece sanki bilmiyorum yani. İkimiz de çok benziyoruz, ilişkimiz olsa harbi çok mutlu oluruz ya biliyorum. Helalleşip ya da bilmiyorum işte bitsin istemiyorum ya :D
  11. T

Yukarı da yazdığım gibi yazayım mı kıza?
  12. T

Kopya Çektiniz Mi Okulda

Çekmeyen var mıdır? Hocalar biraz yaşlı, telefondan açıp bakıyoruz sınıfta.
  13. T

anladım insan tabi kırılır ama kusurluk bir durum yok. istemiyorsan zorla olacak hali yok. Ama hiç yoktan arkadaş olmak arkadaş kalmak isterim. eğer bir gün fikrin değişirse istersen vs. her zaman burdayım. kibar cevabın için teşekkür ederim :) Bunu yazmayı düşünüyorum.
  14. T

Hocam dediğim gibi takipleşip konuşuyorduk. bir anda takipten çıkardı, ben de okul değiştim. İçimde kalacağına yazayım dedim.
  15. T

Hayır öncesinde konuşmamız var ve bir kaç kere dışarı da çıktık ortak arkadaşlarla vs. 1732462132 İŞşte ne diyeyim? Hiç yoktan arkadaş kalmak istiyorum.
  16. T

hahaha. 1732461474 İlişki istese zatein kabul ederdi direkt ilişki istemiyormuş. Ne diyeceğimi bilmiyorum ya.
  17. T

Kızı çok sevdiğimi falan söyledim, bana şu şekilde kibarca ilişki istemediğini söyledi. Çok seviyorum kızı ya. Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.
  18. T

Sevdiğim kızla, sevdiği çocuğa açılma teklifi düşünüyoruz

Konuşalım diye konu açtım kardeşim.
  19. T

Sevdiğim kızla, sevdiği çocuğa açılma teklifi düşünüyoruz

Sevdiğim kızla, sevdiği çocuğa açılma teklifi düşünüyor, önerilerinizi bekleriz :(
  20. T

Asik(galiba) olduğum kişiye karşılık beklemeden sevdiğimi söyledim

iyi yapmış kanka sapık mısın? Sevgilisi olan kıza seni seviyorum diyorsun. Rezil olmuşsun burada da rezil oldun.
Top Bottom