Arama sonuçları: *

1. T

ders kaydının iptal olması askerlik tecilini bozar mı

Arkadaşlar soruda belirttiğim gibi bir durumdan dolayı üniversitede ders kaydım iptal olabilir. Bu durum askerlik tecilimi bozar mı?
  2. T

Antalya havalimanında klavye fare gibi elektronik eşya taşımada sorun yaşarmıyım

Arkadaşlar yarın yurtdışına gitmek için antalya havalimanından bineceğim. Yanımda klavye, fare, gamepad, tıraş makinesi, webcam gibi bazı elekronik eşyalar var. Bunlardan sadece klavye valiz içerisinde diğerleri kabine alacağım sırt çantası içerisinde. Başka bir şehirden geleceğim için kabul...
  3. T

İnternetten alınan otobüs biletleri nasıl işliyor

Arkadaşlar bir iş için başka bir ile gitmem gerekiyor. Bu yüzden Obilet üzerinden bir otobüs bileti aldım. Fakat ortada fiziki bir bilet olmadığı için otobüste falan ne göstereceğim? Kimlik ile falan mı teyit ediyorlar bileti?
  4. T

2.öğretim üniversite kaydı için başka bir şey yapmam gerek mi

Arkadaşlar yaşadığım şehirde 2. öğretim ingiliz dili edebiyatı geldi. Dün akşam e devletten kayıt yaptım. Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı? Bildiğim bir de harç ödenecek ama onlar daha başlamadı diye biliyorum
  5. T

Vodefone fibernet 100 mbps için 239 tl iyi mi

Ciddi misiniz hocam? 1691766345 yani çünkü her sene 30-40 TL zam yapıyorlardı bu sene birden 120 TL mi ne zam yaptılar
  6. T

Vodefone fibernet 100 mbps için 239 tl iyi mi

Arkadaşlar 3 yılın sonunda bu yılda tahhütümüz bitmek üzere vodefone ise bizi arayıp 110 TL lik interneti 239 TL yapmak istiyor. Bu fiyat sizce iyi mi?
  7. T

Elite Dangerous Odyssey Oyun Arkadaşı

Valla uzay da geçen bu tür oyunlara meraklıydım önceden. Elite dangerous horizon'u epic games zaten önceden bedavaya vermişti. Şimdiki indirimde de 20 tl ye odyssey'i aldım. 2-3 gündür aralıksız oynuyorum valla sardı beni. :)
  8. T

Elite Dangerous Odyssey Oyun Arkadaşı

Arkadaşlar bir iki gün önce Elite Dangerous Odyssey aldım ve oyun sardı. Fakat oyun çok detaylı olduğu için çoğu yeri anlamadım. Öyle olunca hem ban oyunu anlatacak hem de beraber oynayabileceğim birini arıyorum.
  9. T

kafa dağıtmalık anime önerisi

bu anime ecchi dünyasında başı çekiyor gördüğüm :) ama nedense aklımda böyle vahşet veya dram içeren bir anime olarak kalmış dediğim gibi bu türleri sevmiyorum. Bu türe çok giriyor mu hocam bu anime? Hani artık nerde gördüm veya okuduysam aklımda şöyle bir senaryo kalmış eğer hikayeden biraz...
  10. T

kafa dağıtmalık anime önerisi

Arkadaşlar genelde kafa dağıtmak veya gülmek için anime izliyorum. Dram veya ne bileyim aksiyondan ziyade vahşet içeren animeler sevmiyorum. Bahsettiğim Türlerde isekaileri ise daha bir seviyorum Ecchi olsun olmasın fark etmez. Ha hikaye falan güzelse ciddi bir hikaye ile aksiyon macera da olur...
  11. T

Maraş depremi sonrası az hasarlı binanın duvarlarından çıtırtı sesleri geliyor

Arkadaşlar Kayseri'de 14 katlı bir apartmanın 1. katında oturuyoruz. Maraş depreminde bizim dairede kılcal ve sıvaların döküldüğü pek çok çatlak oluştu ve binaya az hasarlı raporu verildi. Ve nedense duvarlardan sürekli çatırtı sesleri geliyor. Bu normal mi? Bu konuda bilgisi olan varsa durumu...
  12. T

B1 İngilizce ile YKS'de kaç bin sıralama yapılır?

Aynen evime yakın olduğu için Kayseride ki Erciyes üniversitesinde ingilizce Dil edebiyatını istiyorum. Ama gelir mi bilmiyorum. 1679306779 Valla hocam ayt den kesin daha yaparım çünkü 2 yıl aradan sonra bildiğimi de unuttum. Ha dediğim gibi son iki ay kala ydt ye yönelik çalışmayı planlıyorum...
  13. T

Liseyi sayısaldan bitirdim onu soruyorsanız. Daha sonra ingilizcemi B1 düzeyine getirdim. Simdi de sınava gircem işte.
  14. T

Arkadaşlar B1 düzeyinde bir İngilizcem var. Liseden ise 2020-2021 yılı arasında 82.5 diploma puanı ile Anadolu lisesinden mezun oldum ama o zaman YKS'ye girmedim. TYT'ye hiç bakmadım ve bakmayacağım da. Bildiğim konuları da unuttuduğumdan TYT tarafında iyi bir şey geleceğini sanmıyorum. Bir tek...
  15. T

İnternette kazandığım paraya haram para diyorlar ne diyebilirim

Hocam site ne söyleyebilir misiniz? Veya bu tarz bir iş yapmak için bir başlangıç noktası söyler misiniz?
  16. T

Kayseri durmuyor beşik gibiyiz

şaftım kaydı ya tam diyorum tamam bitti gene oluyor deprem. Ailemle karavan ayarladık orda kalıyoruz ama dersler için günlük eve gelmem gerekiyor eve girdiğim anda stress panik başlıyor valla bir normale döneydik artık. ha genede büyük olmasından iyidir ne diyelim allah beterinden korusun.
  17. T

Cennette ne yapardınız

Neko succubus ve loli animeleinden harem kurardım :)
  18. T

Pasaport Defter Ücreti?

Hocam ben önceden yatırmıştım elinize bir kağıt veriyorlar o kağıtla gitmiştim nüfus müdürlüğüne baktılar mı hatırlamıyorum ama dediğim gibi ben önceden yatırıp gittim ve bir sorun olmadı. Sizde her ihtimale karşı bence yatırıp gidin. Ptt şubesinin birine gidip pasaport defter bedeli ve harcı...
  19. T

Payooner kayıt oldum 4 gün oldu hala onaylanmadı

Allah allah valla hocam ben mail geldiğinde mail üzerinden sign in dedim ordan hatırladığım o 3 soruyu belirleme ekranında götürdü. Ardından doldurup değiştir dediğimde otomatik hesabı açtı. Sizde neden sorun çıkardı anlamadım. Hani mecbur payooner supporta yazakcaksınız gibi ki o konuda da bir...
  20. T

Hangi Anime Dünyasına Aitsin? (9 Soruluk Onedio Testi)

Bleach çıktı. tabi iyi mi kötü bilmiyorum çünkü izlemedim. :) Normalde istediğim tatlı bir dünyası olan bir animeydi ama bilmiyorum artık bu anime öyle mi... Bu arada hakkaten aşağıda yazanlar benim kişiğimi yansıtıyor :) Sen tam bir asi ruhsun. Şu hayatta tanıdığın tek bir kural: 404 Not...
Top Bottom