Arama sonuçları: *

1. undertalelove

Hayali Oyun Projesi Yapacağım, Önerilere Açığım

Hayal gücümün gücünü kullanarak yazıp-oluşturacağım.
  2. undertalelove

Hayali Oyun Projesi Yapacağım, Önerilere Açığım

Hiç var olmamış oyun konsolları ve oyunlarını arşivleyerek alternatif bir oyun tarihini belgeleyen yaratıcı ve nostaljik bir dijital ansiklopedi. Böyle bir proje planlıyorum ne dersiniz?
  3. undertalelove

Masaüstünüzü Paylaşın!

4. undertalelove

Babam sahibinden bisey alinmaz ozellikle bilgisayar parçası diyor

Ona tekabül eden donanım tercih edin. İlla aynısı mı lazım?
  5. undertalelove

Babam sahibinden bisey alinmaz ozellikle bilgisayar parçası diyor

Baban haklı konuda, her türlü kullanım koşulları var. Sağlam araştırma yapmadan ve babanı ikna etmeden olmaz. Ben olsam sıfır tercih ederim. 2. el ve teknoloji biraz şans işidir birazda.
  6. undertalelove

Anonymous çeviri viruslü mü

36 sayısı ciddi sıkıntılı ve ayrıca AVG, Eset ve Google virüs derken, Kaspersky sorun yok diyor. Garip bir dosya, bence bu dosyayı silin. Durduk yere bilgisayarınıza Trojan bulaştırmayın.
  7. undertalelove

Kayboldum sanırım yolumu bulmama yardım edin

Bugün biraz derdimi sizlere anlatmak istiyorum. Gerçekçi yazacağım, o yüzden toz pembelik beklemeyin benden. Daha fazla uzatmadan, yolumu kaybettim millet diyerek girişimi bitireyim. Dipçe Bu yazıyı alt başlıklar halinde yazacağım. Oyun geliştirme döngüsü Açıkçası tüm hayatımı çöpe at deseler...
  8. undertalelove

Anonymous çeviri viruslü mü

Bu mesele araştırılmalı, çok fazla kırmızı çıkmış. Ben olsam önermem kurmayı. 1731165802 Bu linki paylaşır mısınız?
  9. undertalelove

Delirdim Galiba Millet, Bana Yol Gösterin

Aklımı yitirmek istemiyorum. Ben kurtulmak istiyorum ondan, yeniden başlamak değil.
  10. undertalelove

Merak etme onu, düşünmüyordum bile. Sadece çok tıkandım o kadar, kafam çok karışık. Yolumu kaybetmiş durumdayım. İşim dediğim iş, beni çok yıprattı. Kafayı yeme moduna girdim resmen. Ne yapayım?
  11. undertalelove

Ben bu işi kendim için yapıyordum önceden ve hâlâ da öyleydi. Bu yüzden, gerçek anlamda kendimi bu, saçmalıktan kurtarmak istiyorum.
  12. undertalelove

Sıradan bir insansınız, kendim de öyleyim. Fakat şöyle söyleyeyim, mesleği sevseydim devam ederdim ama artık sevmek köşede dursun, adını duyunca midemi bulandırıyor.
  13. undertalelove

Mesleki haline gelmeden önce çok seviyordum ama artık resmen sinir sistemimi çökertiyor. Başlığa gelince, bu aralar deli mod'tayım pek akıllı biri değilim. 1730832732 Bu sizin gibiler için geçerli, ben bir işi sevmiyorsam yapamam. Ben, oyun yapmayı eskiden seviyordum ama artık içinde...
  14. undertalelove

Selam arkadaşlar. Oyun geliştirmeyi seviyordum ama artık tiksinç duyuyorum. Yarından itibaren müziği öğreneceğim ve hikayeme de devam edeceğim. Bu mesleğin işleri, yazılımları ve her şeyi batsın. Yeter ulan. İki oyun motoru da berbat. Deli edecek beni, deli. Düşüncelerinizi alayım, ben bu...
  15. undertalelove

Kendim için belirlediğim hedefler nasıl?

İngilizce, Almanca ve Rusça öğrenilecek ve C# ve Unity öğrenilip, kendi oyununu tasarlamak. ikisi de imkansızdır. 2 senede bırak kodlamayı doğru düzgün bir dil bile öğrenmen çok zor. İşin mutfağından birisi olarak öncelik seç ve onu öğren önce. Bir ondan bir bundan yaparsan bir yerden sonra...
  16. undertalelove

2 projeden hangisi daha iyi?

Selam millet. Aklımda 3 proje var. 2 tanesini yazacağım 1 tanesinin yapılacağı kesin diye başlığa 2 girdim. 1. proje, eski konsolların oyunlarının ana menülerini gösteren bir İngilizce oyun kanalı açmak istiyorum. Sizce ne kadarı riskli ve yapılmaya değer mi? 2. proje, NES konsolu için...
  17. undertalelove

Web işlerinde para sorunu

Bu aralar hosting arıyorum ama her baktığım hosting firması en az yıllık 200₺ istiyor. Ben de boşuna o kadar para vermek istiyorum. Neden bu kadar çok kötü piyasa. En dandiğine bile para vermek istemiyorum. İyilerde 1K₺ istiyor ve ben onu bile karşılayamam. Birisi bu piyasayı düzeltmesi şart...
  18. undertalelove

Yardimm Discord bu gelen mesaj nedir

Oltalama. Bir sitenin kopyasını sana atıp tuzağa düşürüp kişisel bilgilerini ele geçirmeye odaklanırlar.
  19. undertalelove

Yardimm Discord bu gelen mesaj nedir

Bu mesajları çok ciddiye alma. Hepsi scam'dır.
  20. undertalelove

Olaylar olaylar (06.30.2024)

Çok mutlu oldum adına. Umarım güzel ilişkilerle devam edersiniz.
Geri