Arama sonuçları: *

1. V

Abdullah abi 6499 TL ye Asus Rog Laptop tarzı . Bir tane daha be abi

Abdullah abi kasası güzel olan , işlemcisi güzel, ekran kartı pek te önemli olmayan laptop kampanyası yollar mı acaba bir daha . Bilgisayar mühendisi öğrencisiyim bi kampanya 10 numara olur be abi :) .. @Abdullah Hacıgül
  2. V

İnsanın yapması gerektiğini bildiği hiç bir şeyi yapmak istememesi

Şimdi argo bir dille şu bişeyine koyduğum üşengeçliğinden nasıl kurtulabilirim ya ? 1637096242 şey haline geldi zevk almıyorum da oynayasım geliyor. Oyunu oynarken yarıda alt f4 çekmemek için zor duruyorum . ama çıkınca geri giresim geliyor..
  3. V

Bilgisayar mühendisliği okuyorum o da yapmam gereken bir şey olduğu için yapmaya başlamaya üşeniyorum. :D Nasıl bi isteksizlik varsa üstümde. Üşengeçlikten sanırım.
  4. V

Üniversite öğrencisiyim ve örneğin(gerçek) yarın vizem var ve derslere ne çalışıyorum ne de sınava çalışıyorum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hiç istemiyorum ve o masanın başına ders için oturamıyorum. Yarın vizem var ama valorant atıyorum. Kiloluyum , kilolarımdan dolayı mutlu değilim ama...
  5. V

İnsanın yapması gerektiğini bildiği hiç bir şeyi yapmak istemesi

Üniversite öğrencisiyim ve örneğin(gerçek) yarın vizem var ve derslere ne çalışıyorum ne de sınava çalışıyorum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hiç istemiyorum ve o masanın başına ders için oturamıyorum. Yarın vizem var ama valorant atıyorum. Kiloluyum , kilolarımdan dolayı mutlu değilim ama...
Geri