Arama sonuçları: *

1. vladvlad

Surekli para harcayasim geliyor.

koctastan almistim hocam Orbus Rgb Neon Şerit Led 2 Metre Usb'li diye geciyor ama satistan kalkmis 1755296759 https://www.akakce.com/serit-led/en-ucuz-orbus-rgb-neon-led-2m-fiyati,701300636.html bu sanirim
  2. vladvlad

https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html
  3. vladvlad

buda farkli bir bakis acisi hocam. tesekkur ederim yeni seyler denemek iyi gelebilir.
  4. vladvlad

north bayou f80 1755270160 sikilmaya basladim hocam. yenilik istiyorum hayatimda ama arkadasim yok, yeni tasindik sayilir. 1755270212 oyun desen valorant giriyorum troll geliyor low mental geliyor lose aliyorum cikiyorum. hikayeli oyunlara yeni basladim ama cok alisamadim sizin dediginizi...
  5. vladvlad

Klavye delikanlılarından sizde çok bıktınızmı

bence eglenceli. gercekte hicbir sey yapamayacak olan insanlar agzina geleni sayiyor.. demin valorantta 10 yasinda bir cocuk dini degerlerime kadar kufur etti. muteleyip raporladim :)
  6. vladvlad

cok isterim boyle figurler alip koleksiyon yapmak, ama olmuyor iste :)
  7. vladvlad

soyle basit bir setup um var. odam kucuk biraz hemen yanimda da vantilator var hocam. isiklari belli olsun diye attim, geceleri onlar acik oluyor 1755266938 hocam aile evinde yasiyorum bunu gorurlerse tepkileri ne olur bilemiyorum😂
  8. vladvlad

nedense surekli bir seyler satin almak istiyorum. imzadaki sistemi yeni aldim. machenike gx30 pro aldim. ama nedense daha para harcayasim var. bana rastgele seyler onerseniz iyi olur. dekorasyondur ekipmandir odur budur
  9. vladvlad

Evime sürekli osuruk böceği giriyor.

Teşekkür ederim Pala Bey. Cimere yazmak yeterli olur mu?
  10. vladvlad

boşluğuma gelid amkmsfakmasfkmasfklmasfmö
  11. vladvlad

12. vladvlad

yenimahalle
  13. vladvlad

ben de atakumdayım son 1 haftada evime 12 kere falan girdiler
  14. vladvlad

karadenizdeyim fındıklık vs yok etraf genel olarak yeşillik ama
  15. vladvlad

osurugumu ebay de satıcam
  16. vladvlad

YARDIM EDİN KAFAYI YİCEM... CİMERE YAZSAM İLAÇLAMA ARACI VS. GÖNDERİRLER Mİ?
  17. vladvlad

BİM'e gelen polo Smart marka ürünlerden hangileri alınır?

pgs104 379 liralığı aldım aşırı kötü iade edicem birazdan. kardeşime bu kötülüğü yapamam... 1720788936 şimdi düşününce orjinal airpods kullanan biri için tabii ki de kötü olacak sizce etmeli miyim bilemedim şimdi :dd
  18. vladvlad

BİM'e gelen polo Smart marka ürünlerden hangileri alınır?

kardeşime hangisini almalıyım? şarkı dinleyecek konuşma yapacak
Geri