Arama sonuçları: *

1. W

Premier Pro sesleri birleştirme

birleşmesini istedigin sesleri seçip 'n' tusuna bas veya sag klik yapıp 'nest'e tıkla. daha sonra tekrar düzenlemek istersen birleşen katmana iki kere tıkla ayrı bir pencerede düzenliyor olacaksın. masaüstünde birseyleri klasörlüyormuş gibi düşün.
  2. W

Martı tag e valizle çantayla binebilir miyim?

%90 gelen kişinin aracı musait olur. garanti olsun dersen eşleştikten sonra arayıp sorabilirsin. yani almaması için bir sebep yok gibi
  3. W

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

bence universite okuyacaksan bedelli yapacak kadar kazanmayı hedeflemelisin. bunu dusunmediysen eger gitme üniversiteye git meslek ogren. bide lise bitince hemen gitmiyosun 1 yada 2 yıl sonra tabi yaşına göre degisebilir
  4. W

2 yıl uzatabiliyosun
  5. W

Şok market iade hakkında

edersin
  6. W

Babamın dükanında garsonluk yaparken dış görünüşümden utanıyorum

dışardaki insanlar yerine kendi fiziksel/kişisel gelişimin için çaba vermedigin zaman kendinden utanmalısın, başkasından degil. şuanda degiştiremeyecegin şeylere takılı kalıp degiştirebileceklerini ihmal etme.
  7. W

e devletten askerligim kısmına gir , oradan bak . zamanın geldiginde hala okuyor olmazsan askerlik şubesine gidip 2 yıl erteletebiliyorsun. ne alaka bilmiyorum ama okumayanlarda lise mezun belgesini çıkartıp gitsin , istiyorlar.
  8. W

Askerlik tecili hakkında bilgisi olan?

hocam okumayan biri için ilk ertelemede herhangi bir evrak/fotokopi götürmemize gerek varmı yanımızda?
  9. W

Martı tag yapsam ceza yer miyim

yasal degil, detaylı bilmiyorum ama ya uygulamasının erişim engeli mahkemesi yada normal bir sürücünün cezaya itiraz ettigi mahkemeden lehine sonuç çıkınca yasal diye video cekiyor . burda örnek sonuc var eger ceza yerseniz sizde kaldırtırsınız gibisinden. taksici olayıda geride kaldı onla...
  10. W

Hoi4 tarzı oyun önerisi

age of empires
  11. W

Nasıl ders çalışabilirim?

çalışınca anlamıyorum diye birsey yok. yeterince odaklanmıyorsun ve zaman ayırmıyorsun muhtemelen. yks mufredatını ortaokulda verseler onlar bile yapar. hayatta yasın ilerledikce belli sorumlulukların olucak ve sevmesende yapman gerekicek belli bir amaç ugruna. universite daha zor yksden. 250...
  12. W

Dershaneden ayrilmak icin para istiyorlar

yasal olarak kalan miktarın %40 mıydı tam hatırlamıyorum ama belli bir miktar talep etme hakkı var diye biliyorum. hatta bazı dershanelerde indirim kampanya ayagına seni indirimli gibi kayıt ettirmiş gösterip daha sonra cıkmak isteyince kalan miktar indirimsiz üzerinden hesaplanıp çıkmanı...
  13. W

Allah neden her şeye karışıyor?

Tuvalet mevzusunda herhangi bir zorunluluk yoktur; bu, dileyenin uygulayabileceği sünnetlerden biridir. 'Dünyada yapıp ettiğim iyilik veya kötülüklere göre yargılanmak istiyorum, tercih ettiğim zevklere göre değil' cümlesine gelirsek; İslamda insanın başka bir canlıya karşı yapabileceği...
  14. W

Item satis steam 3 oyun 50 tl ceval acil

ben 2 kere aldım gamesatıstan , ikiside gayet sorunsuz teslim etti 1 aydan fazla kullandım. 2 gün sonra patlasa bile bedava gibi bisey zaten 1733679092 ne yapıcaklar ip ni?
  15. W

Item satis steam 3 oyun 50 tl ceval acil

offline hesaptan bahsediyosun sanırım, ortak hesaplar oluyor aynı hesabı birden cok kisiye veriyor senin olmuyor bilgilerini degismeden offline oynuyorsun
  16. W

Sağlıklı kilo alma için program önerisi

hiçbir supplementin kullanımı şart degildir, supplementler eksiklerin varsa onları kapatmak için kullanılır. dolayısıyla eksigin olmassa kullanmanada gerek kalmaz. senin başlangıç için odaklanman gereken 2 şey var , antrenmanlarda haraketleri dogru formda , haraketten çalmadan yapmak ve günlük...
  17. W

https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/
  18. W

vücut geliştirme için youtubeda yeterli kaynak var araştırıp bi fikir edinebilirsin . beslenme olayındada kalori sayacaksın, günlük haraket etme sıklıgına göre kalori ihtiyacını gösteren siteler var oraya kendine uygun olanları seç sana bi günlük kalori degeri verecek. bu kaloriyi her gun...
  19. W

Ehliyetim var babam hala arabayı vermiyor

1 vermek zorunda değil 2 şoförlüğüne güvenmiyor olabilir 3 genelde yeni ehliyet alanların kanı hızlı akar , helede arkadas ortamında makas atmak , gazlamak , yanlamak isterler. bundan dolayı belli bir süre geçene kadar vermiyorda olabilir. kaç ay oldu alalı?
Top Bottom