Arama sonuçları: *

1. Y

Bilgisayarim icin masa onerisi

27" ve 24" monitor sigacagi sekilde bir masa onerisi istiyorum 1713085655 https://www.incehesap.com/twisted-minds-a-design-tm-a-1060-rgb-gaming-masasi-fiyati-67263/?gad_source=4&gclid=CjwKCAjw_e2wBhAEEiwAyFFFo4VzdTpen50NGdfbIyQG4tIAn52KVa10n_xoFmYfYezTFoTb2XW2iBoCUSkQAvD_BwE Alinir mi sizce...
  2. Y

YS kuryelik icin sorularıma cevap arıyorum

merhaba yemeksepetine kurye olarak girmek istiyorum fakat motor veriyorlar mı vermiyorlar mı öğrenemedim eğer veriyorlarsa oraya baslicam vermiyorlarsa pakettaxi de işe gireceğim aylık 3 kesintiyle dio veriyorlar +18 ay işte kalırsam aracı adıma devrediyorlar yardımcı olursanız cok sevinirim...
  3. Y

Altınoluk plajda ölüm..

yazlık burada
  4. Y

Altınoluk plajda ölüm..

ben de duymadım altınolukta olmama rağmen
  5. Y

kredi ödemesini yapmazsam ne olur?

3 sene once 2.5k krediyi ödemeyi unutmustum numara degisince 7 ay sonra 8k olarak 12 taksitle ödemiştim yine aynı mantık 20k olur 50-60k hele simdi neyse tesekkür ederim herkese 2 ay sonra 50k borc nasıl odenir baslıgı ile gelirim dndnnffnjdjdj😂😂
  6. Y

kredi cektim zaten 20k suan sıfırladım bile 1677958460 ödemesini yapmazsam 2 ay ne olur onu merak ediyorum ona gore 2 ay odemeyip bekleticem
  7. Y

merhaba toplam 20k gibi bir borcum var kredi kartına bu tutarı 2-3 ay kadar ödemezsem ne olur merak ediyorum acıkcası adıma kayıtlı hicbir esya vs. de yok haciz gelse bos donerler nasıl ilerliyor işlemler 1677957407 yardımcı olur musunuz lütfen ona göre bir islemim var 😂
  8. Y

Üniversite ilk sene ders seçimi?

1.siniflar extra seçim yapamiyormus otomatik olarak her şey hazilanmis oluyor
  9. Y

Teşekkür ederim bir de biz geçen hafta öğrenci işlerini aradigimizda bize 1.siniflsrin ders seçmesi zorunlu değil otomatik ataniyor demistide yine de sormak istedim bir aksilik olmasın bir de ilk öğrenci ssylerine mi gitmesi lazım sabah
  10. Y

1663526523 Danışma onayinda yazıyor bugün içinde son gün olduğu yazıyor danışmanların onaylaması için eğer onaylanmazsa gidiyor galiba bir senesi
  11. Y

Umarım 1663524497 Bir de ders seçimi yapmayacak diye bildiğimiz için bir şimdi seçtik hemen de umarım dedigim gibi benim yüzümden 1 senesi gitmesin ya 😂
  12. Y

Üni 1.sinif a gidiyor kardeşim ilk senesi ders sevmemiş bir de okulun sitesinden derslerim kısmına girdiğinde bomboş orası benim ilk senemde 1. Sınıfların ders seçmesi gerekmiyordu yeni bir şey mi geldi biliyor musunuz yoksa ders seçmesi diye 1 senesi boşa gidicek
  13. Y

Trabzon/Beşikdüzü KYK yurdu

Başlıkta yazdığım KYK yurdunu önceden veya şuan kazanan gidecek veya gitmiş olan birisi varsa yardımcı olabilir mi Trabzon üniversitesine gidiş geliş konusunda
  14. Y

KYK yurdu oda arkadaşları

Merhaba KYK ya ilk defa kayit yaptırdım bu sene KYK da kalıcam oda arkadaşlarım da ilk defa kalan kişilerden mi seçiliyor yoksa mesela 4 senelik bölüm okuyup 3.senesinde olan kişilerde olabiliyor mu oda da
  15. Y

KYK yurduna supplement götürmek

Farklı bir şeyle içeri soksam bir sorun yaratır mı acaba çünkü KYK yemekleri protein olarak az ve bunun dengesini sağlamam gerekiyor
  16. Y

KYK yurduna supplement götürmek

Arkadaşlar merhaba şuan üni 3. Sınıftayım evden KYK yurduna mecburi geçiş yapmam gerekti ve sporla ilgileniyorum bunun yüzünden evimdeki supplementleri de KYK yurduna götürmek istiyorum götürsem sorun olur mu bilen var mı acaba bir de yulaflarim var 4 paket Whey protein tozu 2.4kg Kreatin - bcaa...
  17. Y

Kredi kartı borcum + da

Bankayı aradım yarın gün içinde vadesizime aktaricaklarmis teşekkür ederim
  18. Y

Kredi kartı borcum + da

Param boşa gitmesin 1.7k az değil
  19. Y

Kredi kartı borcum + da

+ İçinden kullanilmiyormus banka kartımdan cekebiliyorlsmis sadece müşteri hizmetlerindeki adamın şeyine uğradım yani tamamen borcumu komple bitirmek istiyorum dedi bunu yaptı daha sonra geri aradım başka biride borcunuz kapanmamış her ay oradan cekicek deei
  20. Y

Kredi kartı borcum + da

Merhaba kredi kartı borcum vardı bankayla konuştum benim diger kartımdan çekip krediye atmışlar fakat güncel borcum + olarak gözüküyor bunun 0 lanmış olarak gözükmesi gerekmiyor mu şuan bu + da olan paradan her ay borcunu kendi kendine mi cekicek anlamına geliyor
Geri