Dostlar merhaba,
sizce Şok,A101,BİM,Migros gibi marketlerde çalışmış ve ilerlemiş bir kişi mağazacılığa (teknoloji,giyim vd...) geçiş yaparken zorlanır mı?
"Lütfen konuyla alakalı işler de çalışmış insanlar yanıt versin. Aksi yanıltıcı olur"
Hahahahha
1731697134
Tamam hocam bir ısınayım ortama da veririm tavsiyelerimi :ROFLMAO:
1731697375
Valla hocam özgeçmişe bakar her şey. Ben perakende sektöründe 1 yıldan az çalıştım ama benim gibilerinin performans vermesi nadirdir. Ben onu başarmıştım özgeçmişimde de tüm sunabildiklerimi...
Valla ben hiç öyle bir şey düşünmüyorum. Hayat dediğin boş bir kağıttır evlat! Hikayeyi uzatmak için araya boş cümleler kurar durursun maksat sayfa dolsun! Araya üç beş oyun atta karakterin canı sıkılmasın :ROFLMAO:
Aynen Türkiye de yaşıyorum bulunduğum konuma TürkNET altyapısı geldi. 1000 mbp/s'i 100 TL'ye alıyorum ama konumuz bu değil. Ben bu hızı Steam de göremiyorum.
1626024321
40 mbp/s internet 4 mb/s ediyor.
Arkadaşlar 1000 MBP/s internete sahibim ama steam üzerinde bu 1000 mbp/s etkisini göremiyorum belli bir noktaya çıktıktan sonra 13 mb/s hızına düşüyor ya da duruyor. Anlamadım nedendir? Bir türlü çözemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hevesim kursağım da kaldı resmen.
FİFA 18 piyasadan çekilmiş hocam ne yapabilirim korsan dışında çarem yok 😂
1621415193
Valla piyasa da olsa satın alayım ama başka çarem yok ekran kartım bozuk sadece FİFA 18 kaldırabilir
Merhaba, böyle bir konuyla forumu meşgul ettiğim için öncelikle özür dilerim. FİFA 18 indireceğim fakat bu kripto paraların popülerliğinden dolayı korsan oyun indirmekten biraz çekiniyorum. Hala güvenilir site var mı bilmiyorum. Eskiden bildiğim bir kaç tane site vardı fakat artık onlara da...
Merhaba, 13 yaşımdan beri kepek ile uğraşıyorum türlü türlü şampuan denedim hepsini belirli bir süre kullandım fakat bir faydasını görmedim ayrıca her türlü kepek önleyici şampuanı kullandım bir tanesi işe yaramıştı fakat o da saçımı beyazlatıyordu ne yapmalıyım canımı sıkmaya başladı bu durum...